Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να μάθει αν έχει πει τελικά το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της.

Τα αινιγματικά σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον γάμο της

Όταν τη ρώτησε αν θέλει να ανακοινώσει κάτι, η παρουσιάστρια χαμογέλασε και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας πως: «ο Βασίλης έφυγε».

«Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η διαφορά ηλικίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Λεπτό δεν κρύβουν τον έρωτά τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι είναι έτοιμοι πια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και πολύ συχνά μοιράζονται κοινές τους στιγμές από τα ταξίδια αλλά και από τις εξόδους της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φιληθεί στον φωτογραφικό φακό.

«Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις. Μαγειρεύω για να ζήσω.

Ο Βασίλης χαίρεται με την επαγγελματική μου εξέλιξη. Του μίλαγα τόσο πολύ που μου είπε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει. Μέχρι και ραδιόφωνο που είπε να πάω. Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αρκετούτσικα χρόνια διαφορά.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι 34 χρονών, γεννημένη 22 Σεπτεμβρίου του 1987. Από την άλλη, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρίσκεται στην κατηγορία των 40+ και έτσι το ζευγάρι φαίνεται πως έχει διαφορά σχεδόν μια δεκαετία.