Η Ελεονώρα είναι το πρώτο κορίτσι που φίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την ιδιότητα του ηθοποιού. Η ερωτική σκηνή έγινε viral με αποτέλεσμα η ίδια να δέχεται δεκάδες μηνύματα στα social media ώστε να ομολογήσει πώς φιλάει ο Ντάνος.

«Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.

Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στο Τατουάζ! Η Άννα έγκυος! Μη χάσετε τις απίστευτες εξελίξεις στη συνέχεια...

Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» είπε.

Έπειτα από το πλέον ιστορικό φιλί, αναμενόμενο ήταν να ξεκινήσουν οι φήμες περί σχέσης Ελεονώρας- Γιώργου. «Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν».

Είναι όμως ο Ντάνος παρόλα αυτά ένας άντρας που θα μπορούσε να γοητεύσει την Ελεονώρα; «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη με ένα γεγονός που την ταράζει! Ανατροπές σήμερα Πέμπτη 26/4:

Κι ας μην είναι του γούστου της, η Ελεονώρα νιώθει ότι πρέπει να υπερασπιστεί τον συμπρωταγωνιστή της και όσους έχουν να πουν κάτι κακό για τη στροφή του στην υποκριτική. «Δεν είναι ο πρώτος μη ηθοποιός που παίζει στην τηλεόραση.

Αν πήγαινε να παίξει κατευθείαν στο θέατρο και ήταν φίλος μου θα τον συμβούλευα να μην το κάνει γιατί μπορεί να εκτεθεί. Στην τηλεόραση όμως νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατος, ταπεινός και διαβάζει πολύ. Ποτέ δεν μπήκε στη σειρά με ψωνίστικο στιλ. Οπότε ας μην πέφτουμε να τον φάμε. Μου φαίνεται επίσης τελείως κουτό το να λένε ότι η παραγωγή θα έπρεπε να μας ρωτήσει για τον Ντάνο.

Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; Να ψηφίσουμε; Θα έπρεπε να μας ρωτάνε για τον κάθε ρόλο που μπαίνει; Φαντάσου να είχαμε να συζητήσουμε και γι’ αυτά την ώρα που κάνουμε γυρίσματα 12 ώρες την ημέρα» ανέφερε κλείνοντας την κουβέντα της στο Down Town!