Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο περιοδικό People για την εμφάνιση της στο Survivor.

Η ίδια αποκάλυψε γιατί πήρε τόσα κιλά, αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνιση της. Τι την έκανε να παχύνει, αλλά και πως ένιωσε όταν έβαλε κοντό σορτσάκι στον Άγιο Δομίνικο και δεν ήταν εμφανισιακά όπως θα ήθελε;

Όταν είπες «ναι» στο Survivor είχες αγωνία για το πώς θα φαίνεσαι στο φακό άβαφτη κι αχτένιστη, φορώντας σορτς μάλιστα μια περίοδο που είχες πάρει κάποια κιλά;

"Έχω απλοποιήσει πάρα πολύ τη ζωή μου. Και πριν ήμουν πολύ χύμα, αν με πετύχαινες έξω πρωί, ήμουν πάντα άβαφη και σπορ, απλά δεν το γνώριζε ο πολύς κόσμος. Το βράδυ όταν θα πρέπει να πάω σε μία εκδήλωση φυσικά και θα θυμηθώ τη γυναικεία φύση μου, θα ντυθώ, θα φτιαχτώ.

Διαβάστε ακόμα: Το άδειασμα του Ατζούν στον Τανιμανίδη και το απίστευτο κράξιμο από την Σκορδά: "Δεν έπρεπε να του το κάνει αυτό!" (Βίντεο)

Αφού κάναμε πλάκα με τον Δρυμωνάκο. Πριν πάμε στην επίδειξη των Mi-Ro μου στέλνει μήνυμα “είμαι έτοιμος να ξεκινήσω;” και του στέλνω φωτογραφία ένα μικρό βουνό από προϊόντα μακιγιάζ γράφοντάς του «εδώ δεν είναι καλύβα»! Με το χέρι στην καρδιά, λοιπόν, σου λέω πως όχι, το πώς θα βγει η εικόνα μου στο Survivor ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε.

Το προηγούμενο διάστημα δεν είχα τα κιλά που είχα όταν μπήκα στο Survivor. Όμως για ένα διάστημα πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό –όπως είχα βρει διέξοδο και στο πανεπιστήμιο αλλά και κάνοντας τη ζωή που δεν έζησα όταν ήμουν 23.

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Τα πρώτα λόγια για τον γιο της και η εμφάνιση μετά από καιρό! (Βίντεο)

Να μπω σε μια διαδικασία μελέτης και εργασιών και να κάνω με τις φίλες μου κοριτσίστικα πράγματα και βόλτες που είχα στερηθεί επί χρόνια. Έπρεπε να ασχοληθώ όλη μέρα με τη δουλειά, να μάθω πιο γρήγορα από την ώρα μου γιατί οι ευθύνες που απέκτησα μέσα σε μικρό διάστημα ήταν πολλές. Δεν ξεκίνησα ως δημοσιογράφος σε μια εκπομπή.

Ξεκίνησα ως παρουσιάστρια με δική της εκπομπή. Είναι σαν να παίρνεις έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι σερβιτόρος και να του λες από σήμερα είσαι ιδιοκτήτης του καφέ, χωρίς να έχει περάσει από όλα τα πόστα και να ξέρει ποιος κάνει τι.

Όταν περνάς από όλα τα πόστα, βλέπεις όλες τις ανάγκες, αποκτάς εμπειρίες και είσαι καλύτερος στη δουλειά. Αν έρθει ξαφνικά η ευθύνη είναι πιο δύσκολο."