Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της το πρωί της Δευτέρας σχολίασαν το ρεπορτάζ που αναφέρει πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός έχουν κόντρα μεταξύ τους!

Το ρεπορτάζ αναφέρει περιληπτικά πως ο Σάκης είχε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις που ήταν λίγο παράλογες πριν την έναρξη του Survivor 2 ενώ είχε συμφωνήσει ήδη για το ριάλιτι και ο Τούρκος παραγωγός όταν το είδε αυτό θορυβήθηκε και πήρε τα μέτρα του, επιστρατεύοντας τον Γιώργο Λιανό να παρευρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει και αυτός ένα μέρος του ριάλιτι!

Διαβάστε ακόμα: Η Τόνια πέφτει στα χέρια του Ορφέα... Μη χάσετε σήμερα Δευτέρα 23/4 στο Τατουάζ:

Η Φαίη Σκορδά όταν άκουσε αυτό το δημοσίευμα "ξέσπασε" ενάντια στον Ατζούν και ανέφερε πως το "άδειασμα" που έκανε στον Σάκη δεν ήταν ωραίο!

Συγκεκριμένα είπε: "Ένας σοβαρός επαγγελματίας αν δεν θέλει κάποιον παρουσιαστή δεν τον παίρνει! Το να πάρει κάποιον άλλο παρουσιαστή για να τον κάνει να ζηλέψει και να τον κάνει να θορυβηθεί, αυτό είναι για παιδάκια της τάξης του Δημοτικού, που μόνο κακό στο πρότζεκτ σου κάνει! Και αυτό δεν θα βγει σε καλό, όπως γίνεται και σε όλες τις δουλειές, γιατί το καλό κλίμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Δεν έπρεπε να του το κάνει αυτό!"

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: