Στην εκπομπή Ooh la la και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, από το μαγαζί με σάντουιτς που πρόσφατα άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ρωτήθηκε για την απόφασή του να μετακομίσει στο Κολωνάκι, λίγο μετά την μετακόμιση της πρώην συζύγου του στην ίδια περιοχή, όταν ακόμη η ίδια συγκατοικούσε με τον Βασίλη Κικίλια και δεν... είχε σκάσει η είδηση χωρισμού τους!

Πολλοί μάλιστα έγραψαν ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν το πρόσωπο που χώρισε το ζευγάρι! Εκείνος έδωσε την δική του απάντηση με τον μοναδικό του τρόπο:

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Λάτσιος: Το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1! Η κίνηση ματ που δεν περίμενε κανείς!

«Ο καθένας γράφει ότι χαζομάρα θέλει. Δεν με στεναχώρησε αυτό, γιατί μπορεί να υπάρξει ηλίθιος που μπορεί να πιστέψει ότι επειδή πήγα στην ίδια γειτονιά, μπορεί να τους χωρίσω» είπε γελώντας ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, ο ίδιος απάντησε: «Δεν νομίζω και δεν πιστεύω να μας ξαναδείτε μαζί με την Τζένη».


Δείτε το σχετικό βίντεο: