Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Λάτσιος: Το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1! Η κίνηση ματ που δεν περίμενε κανείς!

Γιάννης Λάτσιος: Το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1! Η κίνηση ματ που δεν περίμενε κανείς!
Media 22.04.2018 15:45

Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται πλέον!

Μπορεί πλέον να μην εργάζεται στον ΑΝΤ1, αλλά ο ο Γιάννης Λάτσιος πηγαίνει καθημερινά στο νέο του γραφείο μιας και αποφάσισε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο άλλοτε ισχυρός άντρας του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε νέο επαγγελματικό βήμα και μπορούμε να πούμε πως αυτή του η κίνηση ήταν ξεκάθαρα μια κίνηση ματ!

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη δήλωση για τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Το μόνο που κέρδισε από το Survivor ήταν να της φύγει η κυτταρίτιδα"! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Λάτσιος ίδρυσε μία συμβουλευτική εταιρία στο χώρο των Media με την επονομασία GAL company [τα αρχικά πιθανότατα παραπέμπουν στους Γιάννη (G), Αγλαΐα (Α), L (Λάτσιου)] η οποία έχει ως αντικείμενο τη διεκπεραίωση τηλεοπτικών παραγωγών από την αρχή μέχρι το τέλος, την υπόδειξη προγραμμάτων σε κανάλια και άλλα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, οι εργασίες της εν λόγω εταιρίας ξεκίνησαν την 1η Απριλίου και πλέον ο Γιάννης Λάτσιος κινείται μόνος στα άγνωστα –για πολλούς- νερά του τηλεοπτικού τοπίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top