Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο είναι η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Ραμόνα Βλαντή.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα στο περιοδικό You για τον δημοσιογράφο αποκαλώντας τον "άδειο τενεκέ".

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Δημήτρης Παπανώτας της απάντησε μέσα από την εκπομπή "Happy Day" χρησιμοποιώντας διάφορα κοσμητικά επίθετα προς την νικήτρια του "My Style rocks"

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, έκανε μία ανάρτηση φωτιά για την Ραμόνα Βλαντή, αλλά ταυτόχρονα απάντησε και για όσους τον αποκάλεσαν "ρατσιστή"! Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

"Στους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού ανόητους που τολμούν να εκτοξεύουν αντιρατσιστικές κορώνες εναντίον μου έχω να πω τα εξής:
Ήμουν αριστερός από μαθητής και εξακολουθώ να είμαι.
Ήμουν ο πρώτος παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήρα στην εκπομπή μου μία αλλοδαπή κοπέλα ως συμπαρουσιάστρια και μάλιστα μαύρη. Την Υβετ. 1994.
Με πρόταση δική μου και του Κώστα φραγκολια τη θέση της Ελένης Τσολακη, όταν αποχώρησε από το happy day, κατέλαβε μια Ιταλιδα.

Διαβάστε ακόμα: Πανικός στο Πρωϊνό με την κόντρα Παπανώτα - Ραμόνα! την "πλήρωσε" η Σκορδά "Διαφωνώ που την κάλεσες..." (Βίντεο)


Το να είσαι από μια άλλη χώρα και το να έχεις παιδιά δε σημαίνει ότι είσαι ότι δηλώνεις. Πχ. αυθεντία στη μόδα. Ούτε ότι ΠΡΈΠΕΙ να αρέσεις σε όλους. Και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μπορείς να υβρίζεις και μάλιστα γραπτώς όποιον σου καπνίσει.
Ή αγαπημένη σας κυρία, απαξιώ και το όνομά της να πω, με χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο you που κυκλοφορεί, "άδειο τενεκέ "!!!! Χθες από τηλεοράσεως ισχυρίστηκε ότι δεν μπορώ καν να υπάρχω!!!! Γιατί λέει είμαστε στο 2018!!! Ήρθανε δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ημερα!!!

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε κι εμείς οικογένεια και ανήλικα σε αυτήν. Δε φυτρώσαμε. Ας το εξηγήσει κάποιος στην... ειδική επί της μόδας για την οποία όλος ο χρόνος είναι μια τρελή αποκριά... Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που παραθέτω.
Ευχαριστώ"

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι γυμνές φωτογραφίες και τα ακραία μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες...