Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομήνικο και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο οποίο συμμετείχε έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς για τους γονείς της! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πώς αντέδρασαν όταν άκουσαν από τα Μέσα να λέγονται άσχημα πράγματα για εκείνη, τον χαρακτήρα αλλά και την συμπεριφορά της!

Συγκεκριμένα, μίλησε στο «7 ΜΕΡΕΣ ΤV» και τη Μαρία Κολλιάτσα και ανέφερε πώς αντέδρασαν οι γονείς της, όταν τους είπε ότι θα πάει στο Survivor για να αλλάξει την εικόνα της!

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Πάνου στην Στέλλα! Το τρυφερό μήνυμα στα social media!

Οι γονείς σου τι σου είπαν, όταν τους ανέφερες το Survivor;
Όταν έμαθαν ότι θα πάω, μου είπαν ότι θα με στηρίξουν. Χαρακτηριστικά, ο μπαμπάς μου μου είπε ότι μόνο καλό θα μου έκανε η συμμετοχή μου εκεί. Είχαν διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα για μένα οι γονείς μου και πίστευαν ότι με τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι θα με γνώριζε καλύτερο ο κόσμος. Γιατί όντως υπήρξε μια εποχή που για ότι γινόταν έφταιγα εγώ. Δεν θέλω να αποποιηθώ τίποτα. Απλά ήταν όλα στην υπερβολή. Τα γνωμικά που λέει ο λαός είναι πολύ σοφά. Λένε «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Είναι πολύ σωστό αυτό και δείχνει μια πραγματικότητα που υπάρχει στις ημέρες μας και στην κοινωνία που ζούμε.