Μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσω social media έκανε ο Πάνος στην Στέλλα του Power of Love! Τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν διακοπεί για Πάσχα και ο ίδιος δεν μπορεί μακριά της!

Σύνδρομο στέρησης έχει πάθει ο Πάνος από την Στέλλα. Ο παίκτης του Power of love έχει να δει την αγαπημένη του εδώ και μερικές ημέρες και φαίνεται ότι του λείπει πολύ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για να αποτρέψει η παραγωγή τις συναντήσεις των αντρών και των γυναικών έχει φροντίσει να βγάζει τους παίκτες από το «σπίτι της αγάπης» κατά ομάδες και συγκεκριμένα σε αυτές τις ομάδες να μην υπάρχουν τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι ώστε όταν γυρίσουν στο σπίτι να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί!

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά για την σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου! «Για να πηγαίνεις για καφέ με κάποιον...»

Ο Πάνος και η Στέλλα λοιπόν έχουν να συναντηθούν εδώ και μία περίπου εβδομάδα και από ότι φαίνεται ο παίκτης δεν μπορεί λεπτό μακριά της.

Στα instastories του ανεβάζει φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα και γράφει: «Εύχομαι την επόμενη φορά που θα το βλέπω αυτό να σε έχω δίπλα μου Στέλλα Μιζεράκη».
Δείτε την ανάρτησή του: