Η Βρισηίδα του My Style Rocks το είπε και το έκανε!

Όλοι περίμεναν την απάντηση που έλεγε ότι θα δώσει εναντίον εκείνων που την παρουσίασαν ως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η ίδια κινήθηκε νομικά και συγκεκριμένα έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία της να ανακαλέσει για όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω"!

Μάλιστα η Βρισηίδα μίλησε στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον personal trainer. «Θέλω να αρνηθώ κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τίποτα με τον Βασάλο. Όλη αυτή η παρεξήγηση δημιουργήθηκε από μια συνέντευξη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και είχα πει ότι δεν υπήρχε φλερτ αλλά μια οικειότητα. Αυτό παρερμηνεύτηκε στα λόγια της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Διαβάστε ακόμα: Πανικός στη δίκη του Μένιου Φουρθιώτη για χρέη προς το Δημόσιο! Η οργή του εισαγγελέα και η αναβολή...

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω μιλήσει μαζί τους, είναι μαζί μου σε όλο αυτό και θα στείλουν κι αυτοί τα εξώδικά τους, όπως έχω κινηθεί κι εγώ»

Ακόμη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θύμωσα γιατί έχω κι εγώ μια ζωή και δεν ασχολούμαι με τον Βασάλο και την Ευρυδίκη. Με βγάζουν πέτρα του σκανδάλου και βγάζουν μια κακιά Βρισηίδα… Μου στέλνουν παιδιά απειλητικά μηνύματα ότι έχω μπει ανάμεσά τους. Και όλο αυτό δημιουργήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου».