Για τον επόμενο Νοέμβριο ανανέωσε το «ραντεβού» του με τις Δικαστικές Αρχές ο Μένιος Φουρθιώτης για τις ανεξόφλητες οφειλές του προς την Εφορία που υπερβαίνουν τα 250,000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, για ακόμη μια φορά πα παρουσιαστής του Epsilon ήταν απών από το δικαστήριο, με την πλευρά του να ζητά νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, προκαλώντας... νεύρα στην έδρα!

Αφορμή για το νέο αίτημα αναβολής ήταν η.... αλλαγή συνηγόρου του κατηγορούμενου, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο δικαστήριο. Ωστόσο, η εξέλιξη εκνεύρισε τον εισαγγελέα της έδρας.

«Σας είχε δοθεί προηγούμενη αναβολή πριν από πέντε μήνες! Είχατε όλον τον χρόνο στη διάθεση σας για να προετοιμαστείτε! Ο κατηγορούμενος έπρεπε να προσκομίσει εξοφλητική απόδειξη για τα χρέη του είτε να επιλέξει συνήγορο που να μπορεί να τον εκπροσωπήσει!», τόνισε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας λειτουργός, ζητώντας να απορριφθεί το αίτημα.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο! Τράκαρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με συμπαίκτη της από το Survivor! Ούρλιαζαν οι ηλικιωμένοι στο δρόμο για να την υποστηρίξουν!

Επισήμανση

Τελικά, οι δικαστές ανέβαλαν την εκδίκαση της υπόθεσης, επισημάνοντας όμως ότι ο παρουσιαστής «έχει εξαντλήσεις πλέον το δικαίωμα για άλλη αναβολή»

Ο Μένιος Φουρθιώτης, που δεν είχε προβεί σε καμία καταβολή για να μειώσει το ποσό που χρωστά σε ΔΟΥ από το 2014, το οποίο με βάση τον πίνακα χρεών αγγίζει τα 269,000 ευρώ, είχε ζητήσει μέσω του συνηγόρου του, τον περασμένο Νοέμβριο, από το δικαστήριο μια... σύντομη αναβολή, προκειμένου να μπει στο εξωδικαστικό συμβιβασμό των 120 δόσεων.

«Δεν λέμε ότι δεν θέλουμε να καταβάλουμε, λέμε να μας δώσει το δικαστήριο μια ευκαιρία να ρυθμίσουμε το χρέος μας» είχε αναφέρει ο δικηγόρος.

Πάντως, τα χρέη προς το Δημόσιο δεν είναι ο μόνος δικαστικός «πονοκέφαλος», για τον παρουσιαστή, που είχε ανοιχτά μέτωπα τόσο με την Τζούλια Αλεξνδράτου όσο και με πρώην συνεργάτη του.