Η κοινή τους εμφάνιση και τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στα πρώτα τραπέζια του «Baraonda» και αμέσως μετά –κοντά ξημερώματα– στο «Έναστρον» το προπερασμένο Σάββατο τάραξαν μετά από πολύ καιρό τα ήρεμα νερά της showbiz, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για μια νέα σχέση που έσκασε σαν βόμβα και έφερε τη Νατάσα Καλογρίδη, ακόμα μια φορά μετά το «Nomads», στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Σας κάνουμε μια αναδρομή στην άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα ζωή της εκρηκτικής ηθοποιού αποκαλύπτοντας όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για αυτήν...

Τα αγόρια της Νατάσας...

Σίγουρα είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz. Την καρδιά της την έδωσε σε έναν και μοναδικό άντρα, με τον μόνο που χόρεψε τον χορό του Ησαΐα αλλά ο γάμος δεν κράτησε πολύ. Ο λόγος για τον Γιώργο Μενεγάτο, που μετά από 10 ημέρες γνωριμίας την ζήτησε σε γάμο, ενώ μετά από 7 μήνες χώρισαν.

Διαβάστε ακόμα: Η πιο έξυπνη «απορία» της Μενεγάκη στη Λίτσα Πατέρα! Δεν φαντάζεστε τι την ρώτησε!

Στην συνέχεια, ακολούθησε ο Γιώργος Χρήστου τον οποίο γνωρίσαμε από το FAME STORY.

H σχέση της με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον πρωταγωνιστή του Τατουάζ, είχε συζητηθεί πολύ ωστόσο οι δυο τους δεν είχαν παραδεχθεί ποτέ αυτόν τον έρωτα.

Η τελευταία σχέση της πριν το Nomads και πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ήταν με τον νερό Μιχάλη-Παναγιώτη Πιλαλάκο, τον οποίο χώρισε όταν επέστρεψε από τις Φιλιππίνες!

Διαβάστε ακόμα:Madwalk 2018: Τα αδιανόητα σχόλια του Πρωινού για την εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη! «Ένιωσε επιτέλους πρωταγωνίστρια και...»

Περισσότερες πληροφορίες στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 21/3, μόνο με 1.5€