Την εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2018, σχολίασαν στο Πρωινό και τα όσα είπαν δεν ακούστηκαν και πολύ.. ευγενικά! Αν και η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες οι συνεργάτες και το πάνελ δεν μίλησαν και με τα πιο κολακευτικά λόγια για την άλλοτε στενή τους συνεργάτιδα!

Την αρχή έκανε ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζοντας το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή, Ooh La La. Τα όσα είπε σίγουρα θα μείνουν ασχολίαστα αφού ο Άρης διατηρούσε καλές σχέσεις με τη Σάσα!

Διαβάστε ακόμα: Για πρώτη φορά! Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας συστήνει τον γιο της, Mάξιμο! Τι λέτε, μοιάζουν;

«Εγώ, είμαι πολύ χαρούμενος για τη Σάσα που την βλέπω έτσι. Πιστεύω πώς αυτό το κορίτσι, αυτή τη στιγμή και στα κόκκινα χαλιά, στις φωτογραφίες και στις κάμερες, ήταν όνειρό της βρε παιδί μου. Πιστεύω ότι τώρα είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών. Δεν είναι απλά ρε παιδί μου ένας άνθρωπος που τα παρακολουθεί, είναι μία από τις πρωταγωνίστριες», ανέφερε για τη Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε όλο νόημα για την πρώην συνεργάτιδά της:«Εγώ νομίζω πως πάντα η Σάσα αισθάνεται πρωταγωνίστρια.» Το έσωσε για εσάς ή όχι;


Δείτε το σχετικό βίντεο: