Ενθουσιώδης, εργατική, δυναμική, καλή φίλη και δίκαιη. Η Αννα Καλογεράκου είναι μια ηρωίδα πρότυπο αφού δεν σταματά να κυνηγά τα όνειρά της με σκοπό να ξεφύγει από τη γη της Μάνης και η Στέφανη Χαραλάμπους που την υποδύεται την καταλαβαίνει και τη δικαιώνει στις παρακάτω γραμμές.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Απόσπασμα από την συνέντευξή της στο Tv24

H Αννα είναι στα καλύτερά της!

«Ακριβώς, δεν μασάει πουθενά. Είναι δίκαιη και τώρα τελευταία, μετά δηλαδή από τον χωρισμό με τον Λεωνίδα, ζει τη ζωή της».

Φυσιογνωμικά τουλάχιστον, έτσι έχουμε στον νου μας και τη Στέφανη.

«Της μοιάζω σε ό,τι αφορά στη σημασία που δείχνει στους φίλους της. Εχω κι εγώ πολύ ψηλά τις φιλίες στη ζωή μου. Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου πιο κάτω από τους γύρω μου. Αλλά δεν το μετανιώνω ούτε το λέω αρνητικά. Μέχρι εκεί είναι τα κοινά μας. Ξύλο δεν δίνω… με τίποτα (γέλια). Ούτε νομίζω πως είμαι τόσο τσαούσα όσο η Αννα. Η Στέφανη αντιθέτως μπορεί να διστάσει να πάρει κάποιες αποφάσεις».

Το κλίμα στην ταβέρνα έχει αλλάξει. Ο Πότης έχει αρχίσει να την ερωτεύεται... Η Άννα;

«Ούτε που έχει καταλάβει εκείνη κάτι, παρόλο που οι φίλοι της τής κρούουν τον κώδωνα. Η Αννα έχει την αίσθηση πολλές φορές πως είναι φιλαράκια από τον στρατό. Διασκεδάζει με όλο αυτό που γίνεται στην ταβέρνα αλλά δεν έχει συναισθήματα για εκείνον. Τουλάχιστον μέχρι τα επεισόδια που έχω στα χέρια μου. Το μόνο που τη νοιάζει είναι οι φιλοδοξίες της. Θέλει να ξεφύγει από τη ζωή που βιώνει και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα».

Οταν κάποια στιγμή της μιλήσει ξεκάθαρα για τα συναισθήματά του, πώς θεωρείτε ότι θα αντιδράσει;

Γη της ελιάς: «Η Άννα θα πάρει στην πλάκα τον έρωτα του Πότη»

«Της έχουν ήδη βάλει την ιδέα, άρα δεν θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Μάλλον θα το πάρει στην πλάκα, όπως και όταν της κάνει κομπλιμέντα. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν αποκλείεται. Ολα είναι πιθανά στη ζωή και στα σενάρια της Βάνας Δημητρίου».

Μαζεύει και χρήματα… Εχει δηλώσει πολλάκις πως θέλει να γίνει αφεντικό. Θα τα καταφέρει;

«Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια σχετική εξέλιξη. Σίγουρα πάντως θα το παλέψει».

Και τον ρόλο της τραγουδίστριας πάντως απολαμβάνει.

«Και μάλιστα θα αρχίσουν να οργανώνουν κάποιες μουσικές βραδιές με τον Πότη. Θα το κάνουν για να μαζέψουν χρήματα και για να κερδίσει το καφενείο και άλλους πελάτες. Μπορεί αυτό να γίνει η αφορμή που η Αννα θα ακολουθήσει τα όνειρά της και θα ξεφύγει. Ομως δεν ξέρω κάτι σίγουρα. Προς το παρόν το διασκεδάζουν».

Πριν λίγο καιρό έδειρε τη Μυρτάλη. Υπάρχει περίπτωση εκείνη να θελήσει να την εκδικηθεί;

«Η Αννα το ήθελε πολύ καιρό αυτό, όχι να τη δείρει αλλά να τη βάλει στη θέση της και τελικά βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία. Η Μυρτάλη προσπάθησε να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο, με το να χάσει η Αννα τη θέση της. Ομως δεν το κατάφερε. Δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι άλλο ή αν θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει».

Και όλο αυτό για να υπερασπιστεί τη φίλη της Ευτυχία. Θα συνεχίσει αλήθεια να την παροτρύνει να μη μιλήσει στον Κουράκο για τη δολοφονία του Ανέστη;

«Σίγουρα θα συνεχίσει για όσο μπορεί. Αν η Ευτυχία ξεφύγει και πάει να το μαρτυρήσει από μόνη της, προφανώς η Αννα δεν θα μπορεί να την προλάβει αλλά ως τηλεθεάτρια θεωρώ ότι αν η Αννα δεν θα την αφήσει μόνη της. Θα αναλάβει και εκείνη τις ευθύνες της».

Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στη φυλακή τα δύο αυτά κορίτσια ή ο Γιώργης Κουράκος θα τις καλύψει λόγω της αγάπης που έχει στην Ευτυχία;

«Υπάρχουν πολλά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν. Και ο Κουράκος θα μπορούσε να την καλύψει αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσει μαζί της γιατί μπορεί να τη θεωρεί δολοφόνο. Ως Στέφανη μιλάω...».

Το σχέδιό της για τον Αποστόλη και την Αναστασία ναυάγησε. Τι άλλο έχει σκεφτεί για το μέλλον του αδελφού της;

«Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και θα εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις που θα της παρουσιαστούν. Δεν θα το αφήσει αυτό το θέμα. Είναι ικανή να τους πάει στην εκκλησία με το ζόρι».

Μας έκανε εντύπωση ωστόσο η στάση της απέναντι στη νέα σχέση του Λεωνίδα.

«Μα η σχέση τους είχε τελειώσει από καιρό. Η ηρωίδα μου συνεχίζει τη ζωή της όπως θέλει».

Στον τρίτο κύκλο της σειράς θα είστε;

«Ναι, θα είμαι και θέλω να ελπίζω πως η ηρωίδα μου θα έχει ένα προσωπικό happy end. Το θέλει και η ίδια. Θα ήθελα να γίνουν τα όνειρα της Αννούλας μου πραγματικότητα. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

Τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Απολαμβάνω τον χρόνο που μου απομένει με τους φίλους και την οικογένειά μου. Επαγγελματικά δεν κάνω ούτε ετοιμάζω κάτι άλλο. Τα γυρίσματά μας άλλωστε είναι απαιτητικά για να κάνω παράλληλα και κάτι ακόμα. Χαίρομαι όμως και τις ώρες που βρίσκομαι στα γυρίσματα της σειράς μας, στη Μάνη. Κάθε φορά μαθαίνω κάτι καινούριο».

Ανταγωνισμός δεν υπάρχει μεταξύ σας; Δεδομένου ότι είστε πολλά άτομα μαζί.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ο καθένας πρέπει να ανταγωνίζεται τον εαυτό του και μόνο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανδρέας Γεωργίου: Οι τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή πορεία του