Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε σε έναν αρκετά μυστήριο ρόλο στον Σασμό (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τον ήρωά του) και η κάμερα του Happy Day, πέτυχε τον Γιώργο Γεροντιδάκη, και σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4/11, φάνηκε η αμηχανία του σε ορισμένες ερωτήσεις που του έκαναν.

Η ερωτήσεις που έφεραν σε άβολη θέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη

«Σας φλερτάρουν;», ήταν πρώτη ερώτηση και δεν την περίμενε απαντώντας: «Παιδιά, αλήθεια τώρα, αυτό το πράγμα… Μπορεί να με φλερτάρουν και να σας φλερτάρουν οπουδήποτε, είτε αυτό είναι social media είτε αυτό είναι στο δρόμο. Όπως ήταν πριν, έτσι είναι και τώρα. Εντάξει… Οι εποχές δεν αλλάζουν ποτέ, όταν δεν αλλάζεις εσύ. Θα αλλάξουν μόνο αν θέλουμε. Αν θέλουμε να μας φλερτάρουν και να βρούμε μια σχέση μέσα από το Instagram, ας βγει μια σχέση από το Instagram».

Δημοσιογράφος: Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα ή θέλετε να κάνει το πρώτο βήμα και μια γυναίκα;

Γ.Γ.: Τι να σου απαντήσω τώρα;

Δημοσιογράφος: Τον τρόπο τον οποίο επιλέγετε.

Γ.Γ.: Υπάρχει τρόπος; Δεν νομίζω.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό είναι γιος του...

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν πως θα εισέλθει στην σειρά μαζί με άλλους, ως Λευτέρης Ορφανός. Ο Λευτέρης είναι αστυνομικός, και ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος όπως θα δούμε στην σειρά. Στην Κρήτη καταφτάνει για να παρακολουθήσει τον εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη, και επί της ευκαιρίας συναντά τον Παύλο για να εκτελέσει τις εντολές του... με συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό!

Σασμός

Όμως οι πιο πονηρεμένοι της υπόθεσης, κάνοντας μία αναδρομή σε όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Βρουλάκη και την γυναίκα του Αιμιλία, να έχουν ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Είναι όμως αλήθεια;

Πολλοί κάνουν λόγο για παραπλάνηση και υποστηρίζουν πως το παιδί φυγαδεύτηκε από τον Παύλο για να γλιτώσει ως αρσενικός απόγονος από την βεντέτα, όπως έκανε δηλαδή και ο ίδιος. Αν ισχύει ή όχι...θα το μάθουμε στις οθόνες μας!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Λευτέρης θα καταφέρει να γνωρίσει τον έρωτα στην Άνω Ποριά μιας και στη ζωή του θα μπει η όμορφη Θεοδώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στη σειρά θα μπει ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη Ορφανού. Τον χαρακτήρα αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης. O «Ευθύμης» θα είναι το δεξί χέρι του Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Οι δύο άνδρες θα κυνηγηθούν πολύ και η κατάληξη της ιστορίας τους σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: Τα εμπόδια είναι αξεπέραστα! Η Θεοδώρα εγκαταλείπει τον Λευτέρη

Σασμός Spoiler: Χωρίζουν Λευτέρης και Θεοδώρα!