Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 11/10 για ένα από τα μοντέλα, που πέρασαν από το GNTM 2, καθώς η Ελευθερία Καρναβά με μια συγκινητική ανάρτηση έκανε γνωστό, πως έχασε τον παππού της.

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο θέλησε λοιπόν να κάνει γνωστή την απώλεια αυτή, καθώς και να αποχαιρετήσει ένα άτομο από το τόσο στενό οικογενειακό της περιβάλλον (δείτε εδώ πως είναι σήμερα το κορίτσι).

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Καρναβά για τον θάνατο του παππού της

«Υπάρχουν και αυτές οι πεταλούδες που είναι εκεί όταν φεύγουν άνθρωποι από κοντά μας, τις στιγμές που δεν ξέρεις τι έχει σημασία. Ίσως ηλίθιο να μοιράζεσαι εδώ αυτό, δεν πειράζει, άλλο ένα που δεν έχει και τόσο σημασία».

Kαρναβά - Πένθος

Οι δηλώσεις του μοντέλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ελευθερία Καρναβά βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά να βλέπει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Η πρώην παίκτρια του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά και στις δουλειές που έκανε μετά από το GNTM.

Κάποια στιγμή, η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν παρακολούθησε φέτος και αν της έλειψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την κριτική επιτροπή.

«Δεν είδα πολύ από το GNTM φέτος, αλλά προτιμώ τη Ζενεβιέβ. Είναι πολύ αστεία αυτά που λέει. Πίσω από τις κάμερες είναι όπως ακριβώς τη βλέπετε και στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Καρναβά.

Πριν από λίγες μέρες βέβαια, η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση για δηλώσεις που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έδειξε να είναι πραγματικά ενοχλημένη με τη στάση της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Βάνα Κορομβάκη