Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Τζωρτζάκης, που πριν από ένα περίπου χρόνο έγινε μπαμπάς, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους πως πριν από λίγες ώρες γλίτωσε από ένα τρομακτικό ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανάρτηση του Χάρη Τζωρτζάκη για το παραλίγο ατύχημα

«Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου καπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS,περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθολου δεν κοβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα.

Γαμωτο θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δεν φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κανα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά. Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δεν τη γλίτωσε αλλά νάμου», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.

Χάρης Τζωρτζάκης τροχαίο

Η τρομακτική εμπειρία που είχε βιώσει με σκηνοθέτη

Ο Χάρης Τζωρτζάκης πριν από ένα χρόνο περίπου βρέθηκε στην εκπομπή Tik Talk και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως πήγε στην οντισιόν του και του ζητήθηκε να γυμνωθεί.

O ηθοποιός ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που έκαναν την καταγγελία κατά του γνωστού σκηνοθέτη και έτσι χθες μίλησε με λεπτομέρεια για την υπόθεσή του.

«Πήγα σε μία οντισιόν σ’ ένα σπίτι, ήταν στο σαλόνι έξω ο casting director, μέσα, λοιπόν, υπήρχε μία κάμερα που έγραφε και ζητήθηκε ένας αυτοσχεδιασμός προκλητικού περιεχομένου. Όταν έκανα εγώ τον αυτοσχεδιασμό κατάλαβα ότι τεχνηέντως μου ζητείται να βγάλω τα ρούχα μου, να γυμνωθώ. Αυτό στη δική μου περίπτωση δεν το αναφέρω ως κάτι το τραυματικό, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αυτό το πράγμα μπορεί να είναι τραυματικό, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα, δηλαδή μπορεί να φτάσει μέχρι στην απόπειρα βιασμού.

Εγώ έχω κάνει δύο φορές γυμνό στο θέατρο ποτέ δεν μου ζητήθηκε πριν, σε κάποια ακρόαση, να βγάλω τα ρούχα μου για να με δουν γυμνό. Αυτά τα πράγματα όταν το πλαίσιο είναι επαγγελματικό συμβαίνουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αν οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις γυμνό σε μια παράσταση το ξέρεις από πριν. Είναι ασόβαρο να ζητάς από έναν ηθοποιό να βγάλει τα ρούχα του ενώ γράφεις με μια κάμερα σε ένα δωμάτιο μόνος σου”, εξομολογήθηκε ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου λείπεις μπαμπά» - Συγκινεί η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM 9 μήνες μετά την απώλεια του πατέρα της

«Σ' αγαπώ...» - Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της ΖωΖώς Σαπουντζάκη για την Μάρθα Καραγιάννη