Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όλα έδειχναν πως η Κατερίνα Καινούργιου ήταν έτοιμη να επανασυνδεθεί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα φανταζόταν κανείς. Η νέα προσπάθεια που έκανε το ζευγάρι ναυάγησε και κάπως έτσι, η παρουσιάστρια περνάει το καλοκαίρι της single μαζί με τους φίλους της (δείτε εδώ το επικό βίντεο από το γλέντι που έκανε με τις φίλες της στην Πάρο).

Την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχει βάλει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μία εκκαθάριση στο παρελθόν της.

Η φωτογραφία που κράτησε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον δεύτερο χωρισμό με τον Τσαγκρίδη

Η μόνη φωτογραφία που είχε κρατήσει η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό επιχειρηματία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το ταξίδι τους στην Ιταλία όπου τα πρόσωπά τους είχαν αντικατασταθεί από χαρακτήρες της Disney.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, ενώ έσβησε όλες τις υπόλοιπες, πήρε την απόφαση να κρατήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία ακόμα και μετά από τον δεύτερο, και οριστικό πια, χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Τι συμβαίνει στ' αλήθεια με την προσωπική της ζωή

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης για φέτος το καλοκαίρι. Τα φώτα έπεσαν πάνω στην παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τώρα νέες φήμες τη θέλουν να έχει άλλο άνδρα στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, η Soula Glamorous αποκάλυψε μέσα από το Instagram της πως σύμφωνα με πληροφορίες και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές με κάποιον στην Πάρο.

Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν να έχει κάποιον στο πλευρό της στο ταξίδι της στις Κυκλάδες, ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τις φίλες της και τις προηγούμενες μέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τέλειο βίντεο στο οποίο τραγουδάει καψουροτράγουδα μέσα στο αμάξι με την παρέα της.

Επομένως ναι, η Κατερίνα Καινούργιου ξεπερνάει σιγά σιγά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά έχει στήριγμά της τις φίλες της και όχι ένα νέο φλερτ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε την Άννα Ζηρδέλη από το Super Κατερίνα - Οι ευχές για το νέο της ξεκίνημα

Άρχισε ήδη να τον ξεπερνάει - Η ανάρτηση "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη