Από Έφη Εκίζογλου

Το κάθε όνομα κρύβει τη δική του σημασία και πάντα μα πάντα μια ιστορία. Στην περίπτωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, του γνωστού Λαμπρούκου, το όνομά του έχει χαραχτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου, ανάμεσα στους άλλους » μεγάλους» . Ωστόσο, φεύγοντας από την ζωή άφησε πίσω έναν άλλον Λάμπρο, τον εγγονό του, με το ίδιο ονοματεπώνυμο, το ίδιο αυθεντικό χαμόγελο αλλά με τη δική του προσωπική ιστορία, που ακόμη γράφεται.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο νεότερος γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1979 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του στο αθλητικό ρεπορτάζ και μεταπήδησε με επιτυχία στη ψυχαγωγία. Ο γνωστός δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σχολίαζε ή έγραφε για το Survivor στα Μέσα όπου δούλευε και είχε τόσο παθιαστεί με το παιχνίδι επιβίωσης, που το μόνο που έλειπε από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του ήταν να το δει και εκ των έσω… ως διαγωνιζόμενος, κάτι που συνέβη πέρυσι.

Τώρα, τον βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του Open, στην εκπομπή Open Weekend, στην οποία το πρωί του Σαββάτου 22/10 προέβη σε μια δυσάρεστη είδηση.

Πέθανε η γατούλα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Λίγο πριν ξεκινήσει η θεματολογία, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν είναι καλά. Όλοι απάντησαν θετικά, εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος φαινόταν εξαιρετικά κακοδιάθετος και στεναχωρημένος. Τότε, η Ελένη Τσολάκη του έδωσε τον λόγο και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το πως είναι η γατούλα του Φρόσω, η οποία νοσηλευόταν σε νοσοκομείο κατοικιδίων λόγω προβλήματος υγείας. Τότε, ο δημοσιογράφος, όντας συγκινημένος και βουρκωμένος, ανακοίνωσε δυστυχώς πως αργά το βράδυ, το γατάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

«Η Φρόσω δεν είναι μαζί μας πια. Τρεις το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο και είχα αυτό το μαντάτο», είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, με την Ελένη Τσολάκη, να σηκώνεται, να πηγαίνει δίπλα του, να τον φιλάει και να τον αγκαλιάζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αντίο...» - Θρήνος για την πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Θρήνος για τη Δανάη Μπάρκα - Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πάμε Δανάη με δάκρυα στα μάτια