Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες. Μία πρώην παίκτρια του GNTM, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, όταν παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι και σκότωσε τον οδηγό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του protothema.gr στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθηνας η παίκτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το προφίλ της πρώην παίκτριας του GNTM 4

GNTM τροχαίο παίκτριας

Πρόκειται για ένα 20χρονο κορίτσι. Έχει μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα», όπως ανέφερε στο ριάλιτι.

Η πρώτη φορά που πόζαρε ήταν στα 16 της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και τότε ήταν που την κέρδισε το μόντελινγκ. Όταν τελείωσε το σχολείο, η ίδια αποφάσισε να αφήσει την Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό της. Το είδωλό της είναι η Ναόμι Κάμπελ, την οποία θαυμάζει για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της, ενώ την ίδια στιγμή πολύ δύσκολες ώρες βιώνει και μία ακόμη πρώην παίκτρια του GNTM.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχε βγει νικήτρια στο GNTM - Η πρώην σύντροφος του Αλέξανδρου Κώτση από το Love island

Πρώην παίκτρια του GNTM «καίει» τη Βίκυ Καγιά με ένα βίντεο - «Ας πει κάποιος...»

TAGS