Από Ελένη Μήτση

Μια σημαντική απώλεια έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο δημοσιογραφικός κόσμος θα είναι πιο φτωχός μετά τον θάνατο του Ζάχου Χατζηφωτίου. Η απόφαση του Δήμου Αθηνών πάρθηκε λίγο μετά την δυσάρεστη είδηση και αφορά στην ταφή του.

Η ημέρα και ο τόπος που θα γίνει η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 13.00, όπου θα γίνει η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου και συγκεκριμένα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ζάχος Χατζηφωτίου

Τι δήλωνε για τον οικογενειακό τάφο που είχε φτιάξει

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας έζησε μία ζωή, όπως ακριβώς ήθελε. Αγάπησε και αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες, άλλαξε πολλά σπίτια και κατέληξε από το «κέντρο» της Αθήνας στα νότια προάστια. Όπως είχε εξομολογηθεί, κάποια στιγμή είχε έμπνευση και ένα πρωί ξύπνησε και πούλησε όλα τα του τα σπίτια.

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού με την κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» τον είχε συναντήσει στην αριστοκρατική οικία του. «Έχω εξαντλήσει το κέντρο, έμεινα πολλά χρόνια. Το κέντρο όπως και το Κολωνάκι άρχισε να χαλάει» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Άμα πεθάνω στο φέρετρο μπαίνει σημαία. Να το έχετε υπόψιν σας. Έχω οικογενειακό τάφο, έχει δημοσιευτεί ο τάφος μου. Έχω φτιάξει την προτομή μου που γράφει “Έζησα όπως ήθελα, χαίρεται”» είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος! Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάκης Πετκίδης

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας