Από Ελένη Μήτση

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή για την κηδεία του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα. Αυτή δεν αφορά την απόφαση, πως θα έξοδα αυτής θα θεωρηθούν δημοσία δαπάνη αλλά αφορά στην αρχική ημερομηνία, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει.

Έτσι λοιπόν, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, με μια ανάρτηση γνωστοποιήθηκε πως το τελευταίο αντίο τελικά θα ειπωθεί κανονικά στο κοιμητήριο Ζωγράφου αλλά αντί για την Τρίτη μετατίθεται για την Τετάρτη 5/10.

Η ανακοίνωση για την αλλαγή της ημέρας της κηδείας του Σταμάτη Κόκοτα

Ανακοίνωση κηδεία Κόκοτα

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Σταμάτης Κόκοτας (Αθήνα, 23 Μαρτίου 1937) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Κατά τη στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής.

Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η ιστορία σου ανήκει» - Θρήνος στα social media των διασήμων για τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα

Έφυγε με το χαμόγελο - Η τελευταία συνέντευξη του Σταμάτη Κόκοτα