Από Ελένη Μήτση

Η είδηση θανάτου του Σταμάτη Κόκοτα γέμισε απέραντη θλίψη την οικογένεια του, τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και το αμέτρητο κοινό, που τον ακολουθούσε πιστά όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ τα συγκινητικά σχόλια στο twitter για τον θάνατό του).

Το τελευταίο αντίο αποφασίστηκε να ειπωθεί την Τρίτη 4/10 και συγκεκριμένα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Μάλιστα μέσα από όσα κυκλοφορούν την τελευταία στιγμή ο Δήμαρχος της περιοχής αποφάσισε η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη, τιμώντας έτσι το έργο του αείμνηστου καλλιτέχνη.

Πληροφορίες για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Συντετριμμένη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται για τον θάνατο του Κόκοτα

Πρώτο θέμα συζήτησης από το πρωί του Σαββάτου 1/10 σε όλες τις εκπομπές. Ο θάνατος του Σταμάτη Κόκοτα δεν έμεινε ασχολίαστος κι από τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ενώ υποδέχτηκε και τηλεφωνικά και τον δημοσιογράφο και προσωπικό φίλο του Σταμάτη Κόκοτα Γιώργο Λιάνη.

«Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σαν δυο σταγόνες νερό - Φωτογραφίες από τον γιο του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Σταμάτης Κόκοτας