Από TV24 Team

Ακόμη μια σημαντική απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας, καθώς ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10). Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση: «Τα ξημερώματα απεβίωσε ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του».

Οι έρωτας του Σταμάτη Κόκοτα

Ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε δυο γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ερωτεύτηκε πολύ και το έζησε σε όλο του το μεγαλείο. «Ο έρωτας είναι μια ψυχική διαύγεια. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις καθαρό πνεύμα. Θόλωμα έχεις όταν έχεις μπερδέματα», έχει πει.

Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την οικογένεια του. Έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, και μια κόρη από τον δεύτερο του γάμου που με την γυναίκα του ήταν μαζί μέχρι τέλους.

Ο γιος του Δημήτρης ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ μαζί είχαν πραγματοποιήσει και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

«Στον γιο μου, τον Δημήτρη, άρεσε πολύ το τραγούδι και παρά τις φωνές τις δικές μου, το ακολούθησε. Δεν ξέρω… κάτι άλλο ήθελα γι’ αυτόν. Αλλά το αγαπούσε πάρα πολύ. Εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι δύσκολο πράγμα, κοίτα να κάνεις κάτι άλλο, κι αυτός πήγε και πήρε και κιθάρα κι άρχισε και μελετούσε. Σήμερα έχει γίνει ένας καλλιτέχνης που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχει πολλά αβαντάζ και δεν νομίζω ότι με χρειάζεται για να τον συμβουλεύω. Είναι μεγάλο ταλέντο ο Δημήτρης» είχε πει πριν από μερικά χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας.

γιος του Σταμάτη Κόκοτα

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα” στη Μαρία Αντωνά. Τότε είχε μιλήσει για τις ωραίες φωνές λέγοντας:

"Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί”

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

Ξέσπασε ο Σταμάτης Κόκοτας - «Αυτά τα λέτε εσείς, ούτε να τα ακούω δεν θέλω»