Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί του Σαββάτου 1/10 έγινε γνωστό πως ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή και έκτοτε σκορπίστηκε απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο με τα τραγούδια του και γι' αυτό θα μείνει αξέχαστος.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας ήταν, μάλιστα, ο άνθρωπος που ανακοίνωσε την δυσάρεστη είδηση, σημειώνοντας ότι η προσφορά του στον πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας είναι ανεκτίμητη, επιβεβαιώνοντας κάθε πολίτη.

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Η κηδεία του διάσημου καλλιτέχνη, λοιπόν, μετά από πρόταση του δημάρχου Ζωγράφου και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί με δημοτική δαπάνη, την Τρίτη, στις 04.10.2022 συγκεκριμένα, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Σταμάτης Κόκοτας

Συντετριμμένη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται εξαιτίας του θανάτου του τραγουδιστή

Πρώτο θέμα συζήτησης από το πρωί του Σαββάτου 1/10 σε όλες τις εκπομπές. Ο θάνατος του Σταμάτη Κόκοτα δεν έμεινε ασχολίαστος κι από τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ενώ υποδέχτηκε και τηλεφωνικά και τον δημοσιογράφο και προσωπικό φίλο του Σταμάτη Κόκοτα Γιώργο Λιάνη.

«Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σαν δυο σταγόνες νερό - Φωτογραφίες από τον γιο του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής