Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία πολύ δύσκολη στιγμή βίωσε η Ράνια Τζίμα στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, όταν ακούστηκε η είδηση για το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στην Εύβοια βάζοντας το χέρι του στην πρίζα (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Μαντούβαλος βγήκε στον αέρα απευθείας από το Αλιβέρι και περιέγραψε αναλυτικά πως έγινε η τραγωδία, αλλά και προσπάθεια της μητέρας και του πατέρα να το σώσουν.

Η συγκίνηση της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega

H δημοσιογράφος ακούγοντας το πώς έλαβε χώρα η τραγωδία και την προσπάθεια των γονιών, δεν άντεξε και «λύγισε».

Τι αποκάλυψε ο γιατρός που ανέλαβε το κοριτσάκι

Η μητέρα επικοινώνησε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, με τον παιδίατρό της, ο οποίος της συνέστησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει στο χωριό το ΕΚΑΒ. «Μου είπε ότι επικοινώνησε με κάποιον παιδίατρο και τους συνέστησε να κάνουν κάποιες μαλάξεις μέχρι να έρθουν εδώ πέρα στο κέντρο υγείας», υπογράμμισε η γιατρός του κέντρου υγείας στο οποίο μεταφέρθηκε άμεσα το κοριτσάκι αλλά ήταν ήδη αργά. «Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας είναι αρκετή. Και μεγάλος να ήταν θα τον σκότωνε. Κι εγώ αν βάλω το χέρι μου στην πρίζα, θα με σκοτώσει. Η τάση που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο», συμπλήρωσε η ίδια.

Η σορός του παιδιού, που ήταν το τρίτο της οικογένειας, πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου του. Οι γονείς δήλωσαν, σχετικά με το εάν χάθηκε πολύτιμος χρόνος από το νοσοκομείο, ότι όλοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για να σώσουν το παιδί, αλλά αυτό δυστυχώς δε στάθηκε αρκετό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα...» - Το ξέσπασμα του Αίαντα Μανθόπουλου για όσα γράφονται για την Ειρήνη Παππά

«Είναι συνεργός, τα ήξερε και...» - ''Στήθηκε'' στον τοίχο η Νίνου για τις πράξεις του Πέτρου Φιλιππίδη