Από Πέννυ Μαστοράκου

Και ενώ πλησιάζει η μέρα της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της πολυαγαπημένης καθημερινής σειράς που λάτρεψε το κοινό, γνωστό έγινε το πρωί της Τρίτης 6/9, πως ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται.

Μέσα από φωτογραφία που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε εκ νέου τους διαδικτυακούς του ακολούθους για την κατάσταση της υγείας του, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Πετρουλάκη

«Κοπελάκια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερέβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο.

Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής».

Πηγή φωτογραφίας Instagram - Σπύρος Πετρουλάκης

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Πετρουλάκη

Ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία, και αξίζει να σημειωθεί πως φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά, ενώ μεταξύ άλλων είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014), Η εξομολόγηση (2015), H Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), Αμαλία (2018), Σασμός (2019), Η νύχτα της αλήθειας (2020) καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016), Η συνταγή της ευτυχίας (2016) και Το αθάνατο νερό (2019).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Το δραματικό μέλλον όλων των ζευγαριών

Σασμός: Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις