Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (18/3) ωστόσο πήρε αναβολή καθώς ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικαστήριο λόγω της κατάστασης της υγείας του (δείτε εδώ τη νέα ημερομηνία).

Το πρωί της Δευτέρας (21/3), η εκπομπή Πρωινό, έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός, τονίζοντας πως θα πάει στο επόμενο δικαστήριο, ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι.

Οι αποκαλύψεις για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος και η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να είναι κακή».

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την κατάθεση της Ελπίδα Νίνου

Λίγες ώρες μετά τη διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

«Για μένα όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα και δε θέλω να μπω μέσα στην κατάθεση που έχει κάνει η Ελπίδα με την οποία μας συνδέουν πολύ φιλικές σχέσεις. Έχει κάνει μια κατάθεση, εγώ έχω κάνει μια παραπλήσια. Δε μπορώ να πω τώρα στην τηλεόραση τι ακριβώς έγινε.

Η κατάθεσή μου είναι παραπλήσια γιατί τα γεγονότα αυτά έχουν συμβεί αλλά στο δικαστήριο θα τα πούμε όλα με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που άρχισαν τα γεγονότα να γίνονται πάρα πολύ περίεργα και λόγω της θέσης του Προέδρου του ΣΕΗ που έχω, δεν ήθελα να έχω τέτοιου είδους επαφές και της το είχα πει γιατί, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός καθώς μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Θα έρθει η ώρα της δίκης και τότε ο καθένας θα πει την άποψή του πάνω στα γεγονότα και πιθανόν πάνω και σε άλλα γεγονότα και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.