Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/4) ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και στην πολυσυζητημένη σχέση του πρώην ζευγαριού (δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες για τον Μάνο).

Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα.

Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Το σχόλιο της Τένιας Μακρή για τη σχέση του ζευγαριού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) η Τένια Μακρή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα, στη σχέση του ζευγαριού (δείτε εδώ τι υποστήριξε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη).

«Ο Μάνος δεν μπορεί να φανταστεί τη γυναίκα του να έχει κάνει κακό στα παιδιά όσο εκείνος ήταν μπροστά. Από την άλλη πλευρά λέει ότι η μητέρα έδινε τα πάντα, οπότε δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε να είχε κάνει κακό.

Το ζευγάρι άρχισε να έχει κραδασμούς στη σχέση του. Είναι ένα ζευγάρι που απέκτησε νωρίς παιδιά. Όσο εκείνος έφευγε από το σπίτι, εκείνη ένιωθε την απόρριψή του και προσπαθούσε να τον φέρει κοντά της, ώστε να νιώσει ότι δεν την αφήνει, δεν την προδίδει από εκείνο που της είχε υποσχεθεί με τον γάμο. Ήταν και οι δύο φευγάτοι, ο καθένας στον δικό του κόσμο… Αυτός δεν φαίνεται να έχει την ίδια εξάρτηση όπως αυτή.

Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τρία παιδιά στον κόσμο. Εκείνο που με συνταράσσει δεν είναι τι θα απογίνει η γυναίκα, είναι ο τραγικός θάνατος που βρήκε η Τζωρτζίνα και κάθε φορά που επανερχόταν στη ζωή τι βίωνε… Ένα υγιέστατο κοριτσάκι κατέληξε τετραπληγικό. Ένα παιδί έχασε τα πάντα επειδή έπρεπε αυτή η μητέρα να φέρει αυτόν τον άντρα πίσω στη ζωή της. Δεν το χωράει το μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τένια Μακρή.