Λίγο μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη που έγινε στο Πρωινό για την αίτηση συμμετοχής του Μάνου Δασκαλάκη στο Survivor 5, αποκαλύφθηκε κάτι ακόμα για την υπόθεση της Πάτρας, το οποίο αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Μία γειτόνισσα της οικογένειας, βγήκε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Δήμητρα, βρίσκεται έξω με αναστολή 3 ετών.

Η αποκάλυψη για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η αδερφή της από ότι μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο Facebook σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από όσο ξέρω έγινε ένα δικαστήριο και είναι με τρία χρόνια αναστολή έξω» είπε γειτόνισσα του ζευγαριού στον αέρα του «Πρωινού».

Η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Αμέσως μετά ζωντανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε: «Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό» ανέφερε.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε κατηγορηματικά ότι η αδερφή της είχε εξωσυζυγική σχέση με τον νονό της Μαλένας, ενώ ξεκαθάρισε πως δε φοβάται μήπως στο μέλλον εμπλακεί στην υπόθεση και κατηγορηθεί για κάτι.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Θα πω τα περιστατικά όπως τα έχω ζήσει» είπε χαρακτηριστικά.