Αυτή τη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογείται στο γραφείο της ανακρίτριας για την υπόθεση του θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της. Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο Πρωινό δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε κατά της κατηγορούμενης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμα και τώρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, πρώτο της μέλημα είναι να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται και κατηγορείται ότι σκότωσε το ένα από τα τρία παιδιά της και το πρώτο που της έρχεται στο μυαλό όταν κατηγορείται ότι σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της… είναι να χωρίσει με τον Μάνο; Τώρα δηλαδή; Εδώ κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και έχει σκορδοκαϊλα να χωρίσει με τον Μάνο; Το πρόβλημα της Ρούλας είναι ο Μάνος… Το πρόβλημα της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Μάνος… Όλη της η ζωή είναι ο Μάνος...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πώς σχετίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Έφη Κακαράντζουλα

Από το ίδιο χωριό κατάγονται οι δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου (που απολογείται σήμερα) και η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία είχε επιτεθεί πριν περίπου 2 χρόνια με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη: «Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης Κακαράντζουλα. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις».