Κριός

Ένας κοντινός φίλος μάλλον έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο και αυτό ίσως σας ανησυχεί, σας μπερδεύει και σας κάνει να αναρωτιέστε μήπως δεν θέλει να διατηρήσει την σχέση του/της μαζί σας. Μην αφήνετε την ανασφάλειά σας να σας καταβάλλει. Αυτό το άτομο έχει κάποια προβλήματα και τελικά θα χρειαστεί την συμβουλή σας.
Ταύρος

Τα επαγγελματικά σας συμφέροντα ίσως περιτριγυρίζονται από κουτσομπολιά και φήμες. Κάποιος έχει στόχους και μάλλον δεν ενδιαφέρεται πολύ για την επίδραση που έχουν οι συμφωνίες του πάνω στους άλλους. Φροντίστε να μην πιστέψετε τα κουτσομπολιά και να μην συνεχίσετε την διάδοση. Με αυτό τον τρόπο θα προστατέψετε τον εαυτό σας και την καριέρα σας.
Δίδυμοι

Ίσως σχεδιάζετε ένα ταξίδι εδώ και καιρό. Ίσως κάποιο νέο ή τηλεφώνημα ίσως βάλει σε κίνδυνο τα σχέδιά σας και μπορεί να απογοητευθείτε. Αν κοιτάξετε την κατάσταση προσεκτικά θα δείτε ότι δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μπορείτε να φροντίσετε ότι χρειάζεται χωρίς να θυσιάσετε το τι θέλετε.

Καρκίνος

Κάποια άσχημα νέα για την οικονομική σας κατάσταση να σας βγάλει εκτός ισορροπίας. Κοιτάξτε το θέμα προσεκτικά χωρίς να πανικοβάλλεστε. Ίσως είναι κάποιο λάθος. Κάντε ότι είναι απαραίτητο για να διορθώσετε την κατάσταση. Είναι πρόβλημα αλλά θα ανακουφιστείτε μόλις ηρεμήσουν όλα.

Λέων

Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να προκύψει. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να προστατέψετε τα κοντινά σας άτομα από την αλήθεια. Ίσως μπείτε σε πειρασμό να πείτε ψέμματα. Μην ενδώσετε. Η επιθυμία σας να προστατέψετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κατανοητή αλλά ίσως δημιουργήσει προβλήματα. Δεν μπορείτε να προστατέψετε τους άλλους από τα πάντα. Τα περισσότερα άτομα προτιμούν να ξέρουν την αλήθεια.

Παρθένος

Ίσως βρεθείτε σήμερα να τρέχετε. Ίσως έχετε νέες πληροφορίες και ιδέες. Σημειώστε τες. Θα επιστρέψετε εκεί αργότερα. Κάντε μια βόλτα αργότερα ή ασκηθείτε. Αυτή η υπερκόπωση ίσως δημιουργήσει την υπερβολική ενέργεια που σας δημιουργεί εκνευρισμό. Πριν κοιμηθείτε κάντε ένα ζεστό μπάνιο και δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

Ζυγός

Οι ανησυχίες σας για ένα κοντινό σας άτομα που ίσως φαίνεται στεναχωρημένο ίσως σας ταλαιπωρούν σήμερα αλλά ίσως είστε διστακτικοί να επικοινωνήσετε με αυτό το άτομο για να ρωτήσετε τι συμβαίνει. Δεν θέλετε να νομίζει ότι επεμβαίνετε. Δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο φαίνονται και η ανησυχία σας θα εκτιμηθεί. Σήμερα πρέπει να ξεκουραστείτε. Δουλεύετε πολύ σκληρά.

Σκορπιός

Ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως είναι στεναχωρημένο και να μην θέλει να μιλήσει για το τι συμβαίνει. Η διάθεση αυτή ίσως περάσει και στους άλλους και μάλλον πρέπει να μάθετε τι συμβαίνει. Πείτε ότι αυτή η διάθεση είναι μεταδοτική. Μην πιέζετε καταστάσεις καθώς αυτό θα είναι χειρότερο. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως διακόψουν την δουλειά σας και αυτό θα σας ενοχλήσει. Μην φοβάστε να αφήσετε το τηλέφωνο χωρίς απάντηση.

Τοξότης

Η λάθος πληροφόρηση ίσως είναι παντού γύρω σας και μάλλον θα δημιουργήσει ενοχλήσεις και εκνευρισμό. Μην αποδέχεστε κουτσομπολιά ή φήμες που ακούτε. Μάθετε τα γεγονότα πρώτα. Δεν είναι καλή στιγμή να σχεδιάσετε κάποιο ταξίδι. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Ίσως μάθετε σήμερα κάποιες λάθος οικονομικές πληροφορίες από κάποιο άτομο που συνηθίζετε να πιστεύετε. Ίσως είναι κάποιος στενός φίλος, συγγενής ή να ασχολείται με τα οικονομικά. Όποιος και να είναι μην αποδεχθείτε ότι λέει. Ελέγξτε τα γεγονότα πρώτα πριν πάρετε αποφάσεις για το τι θα κάνετε.

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας άτομο ίσως να μην είναι απόλυτα ειλικρινές. Αυτό το άτομο μάλλον αποφεύγει την αλήθεια ή σας την κρύβει γιατί θέλει να σας προστατέψει. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Αν κάποιος σας πει κάτι σημαντικό που δεν ακούγεται αληθές ελέγξτε το πρώτα πριν τον/την εμπιστευθείτε. Το να μένετε μακριά από την αλήθεια ίσως μερικές φορές να λειτουργεί εναντίον σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε κόπωση σήμερα. Μάλλον θέλετε να μείνετε στο κρεβάτι σας. Αυτό είναι αντίθετο με την συνήθη τάση σας και ίσως δεν θέλετε να προχωρήσετε με αυτό τον τρόπο. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Ξεκουραστείτε καλύτερα πριν κάνετε οτιδήποτε και μετά θα είστε ξανά ο εαυτός σας.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αν ο Λέων έχει τη φωλιά του λερωμένη θα αρχίσει τα κοπλιμέντα & τα δωράκια! Πώς θα καταλάβεις αν σου λέει ψέματα ανάλογα με το ζώδιο του

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25/03…

 

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου από την Λίτσα Πατέρα! (Βίντεο)