Από Ελένη Μήτση

Για όσους έχουν πίστη στο ζώδιο τους και κινούνται στα ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά τους σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, τότε θα πρέπει σίγουρα να ρίξουν μια ματιά στις σημερινές 5/11 αναλύσεις, μια και αυτή την περίοδο το φεγγάρι έχει σκοτεινές διαθέσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, τα οικονομικά, οι πόροι και οι απολαύσεις θα ωφεληθούν αν δοκιμάσετε αυθόρμητα, μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν οι τομείς της ζωής σας έχουν βαλτώσει, η σημερινή μέρα θα ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα… αρκεί να γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα και να φρεσκάρουν τη γνώριμη ρουτίνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απροσδόκητο εισόδημα μπορεί να έρθει στο δρόμο σας ή να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά του.

ζώδια 1 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες κοινωνικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε αγορές που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως σας ταράξει κάποια απερίσκεπτη συμπεριφορά σε ό,τι αφορά άμεσες αποφάσεις που θα μετανιώσετε γι’ αυτές αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την τάση να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας με την γοητεία σας καθώς είστε πολύ επιφυλακτικοί για να τους προσεγγίσετε και να προσπαθήσετε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε να θαυμάζετε κάποιον/α από απόσταση ή να τον/την προσεγγίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εάν υιοθετήσετε μια πιο τολμηρή στάση στη ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει απογοήτευση, καθώς κάποιο άτομο για το οποίο έχετε συναισθήματα, φαίνεται αδιάφορο στις προσπάθειες σας να το προσεγγίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καμία από τις τακτικές σας δεν φαίνεται να πιάνει. Συζητήστε ανοιχτά όσα σας ενδιαφέρουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Να ξέρετε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενδιαφέρεται κι εκείνο, απλώς έχει έναν πολύ περίεργο τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του.