Από Ελένη Μήτση

Για όσους έχουν πίστη στο ζώδιο τους και κινούνται στα ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά τους σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, τότε θα πρέπει σίγουρα να ρίξουν μια ματιά στις σημερινές 20/10 αναλύσεις, μια και αυτή την περίοδο το φεγγάρι έχει σκοτεινές διαθέσεις!

Τι θα συμβεί σήμερα 20/10 σε κάθε ζώδιο

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα, θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου! Επηρεάζεται άμεσα ο σημαντικός και σπουδαίος για εσένα, τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών σου! Η συγκεκριμένη όψη, ενδεχομένως να φέρει μέχρι και ισχυρές ρήξεις, αν συγκρατήσεις τα νεύρα και την απαιτητικότητα σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό άγχος, πίεση, τρέξιμο, υποχρεώσεις και κούραση! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε αναγκάσει να βρεις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην καθημερινότητα σου και να οργανωθείς! Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως να υπάρξουν αναταραχές στην κοινωνική σου ζωή! Θα υπάρξει κρίση θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, προσωπική προβολή, επαφές, συναναστροφές, δημιουργικές δράσεις και ψυχαγωγία! Εσύ οφείλεις, να συγκρατήσεις την τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε επηρεάσει άμεσα και θα πλήξει με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, κυρίως τις οικογενειακές σου σχέσεις, αλλά και πρακτικά θέματα σπιτιού! Φρόντισε λοιπόν, να διαχειριστείς ορθά ορισμένα πράγματα σε οικογένεια και σπίτι, ώστε να μη κλονιστούν συγγενικές σχέσεις και συναναστροφές!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε μετακινήσεις και κοινωνικές επαφές την σημερινή ημέρα, αφού το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει κάποιες αναποδιές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά τολμηρός και ριψοκίνδυνος σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση! Επιπλέον, προστάτεψε σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην ιδιαίτερα αναγκαία, προστασία των κεκτημένων σου, όπως και στην διατήρηση των αξιών σου! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που γεννά η ημέρα αυτή, γεγονός που θα προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητα σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, την σημερινή ημέρα σε αφορά άμεσα και ενδεχομένως να σου επιφέρει ζημιές, αν δεν συγκρατηθείς!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, δεν πρέπει να βασίζεσαι στο ένστικτο και την διαίσθηση σου! Οφείλεις να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε την λογική σου και την σοφία που έχεις αποκομίσει από τις εμπειρίες σου! Μην παρασύρεσαι σε ψυχολογικά βάσανα, που προέρχονται από άγχη και φοβίες!

ζώδια 1 Οκτωβρίου

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, οφείλεις να αναμένεις αναθεωρήσεις αναγκαστικές, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σε ορισμένες φιλικές σου σχέσεις και οφείλεις να είσαι ήρεμος και ψύχραιμος, ώστε να εξομαλυνθούν!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η όψη Τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σε άφορα άμεσα! Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε κάθε σου δράση και σε κάθε σου συνομιλία, προκειμένου να μην εκτεθείς κοινωνικά! Αρκετοί από τους ανταγωνιστές σου, θα προσπαθήσουν ενδεχομένως να σε βλάψουν και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να τους αντικρούσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις, τις κοινωνικές σου σχέσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάποια εκδρομή ή έξοδο, ή ακόμα και μία κοινωνική συναναστροφή, οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και άψογα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν δυσκολίες!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις, αλλά και δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βάλλουν ψυχολογικά! Πιθανόν να αναγκαστείς, να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν, οργανώνοντας εκ νέου κάποια πράγματα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου