Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ποια ζώδια πρόκειται να ζοριστούν σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ποιοι θα είναι οι τυχεροί; Το tv-24.gr έχει αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες, ενώ και αυτή την εβδομάδα, μία δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει αναστάτωση.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα, είτε στην δουλειά ή στο σπίτι για να ξεφορτωθείτε ένα σωρό πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τη καχυποψία και μην είστε χειριστικοί, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ιδέα ή σχέδιο που ντρεπόσασταν να μοιραστείτε με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας!

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να αφήσετε αυτό που κάνετε και να ξεκινήσετε κάτι νέο με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνατε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κάντε του ένα τηλέφωνο!

Προβλέψεις ζωδίων 19 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Επιστρέφοντας στο σπίτι σας μετά από μία κουραστική μέρα, αυτό που θέλετε είναι η αγκαλιά του αγαπημένου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε στρατηγικούς σχεδιασμούς ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα για νέα όνειρα αλλά πρώτα, πρέπει να δώσετε την άδεια στον εαυτό σας να το κάνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με τους φίλους σας και να μιλήσετε για όλα εκείνα που σας προβληματίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε τη γιόγκα και τα εξειδικευμένα πράγματα, και απλώς περπατήστε στη γειτονιά σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Θέλετε να ξεφύγετε σε μέρη μακρινά και εξωτικά, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν αυτό.

E-radio.gr

4 ζώδια που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι, μερικές φορές θα αγνοήσετε πώς νιώθετε βαθιά μέσα σας επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε το άγχος. Θα προτιμούσατε να εστιάσετε στη δουλειά σας, να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας, να κάνετε focus στο να είστε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί. Τα συναισθήματα είναι απλώς μια απόσπαση της προσοχής στο μυαλό σας. Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας, ακόμη και με τον εαυτό σας, γιατί θα δείξει πού βρίσκονται οι προτεραιότητές σας, τι είναι σημαντικό για εσάς. Τα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ξοδεύετε τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου σας ανησυχώντας για το τι σκέφτονται οι άλλοι και τι αισθάνονται οι άλλοι που σπάνια έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για αυτό που θέλετε. Δεν είναι εγωιστικό να θεωρείς τον εαυτό σου προτεραιότητα. Δεν είναι άκαρδο να εστιάζεις σε αυτό που χρειάζεσαι και να αγνοείς αυτό που χρειάζονται όλοι οι άλλοι. Είστε το μόνο άτομο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, οπότε αρχίστε να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Θα ακούσετε με χαρά τι έχουν να πουν οι άλλοι, αλλά δεν θα θέλετε να συνεισφέρετε εσείς. Εξάλλου, δεν θέλετε να δώσετε σε κανέναν τη δύναμη να σας πληγώσει. Δεν θέλετε να μοιραστείτε τα μυστικά σας και κινδυνεύετε να πληγωθείτε από αυτά στο τέλος. Αλλά επειδή είστε τόσο επιλεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματά σας, μερικές φορές ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε. Μερικές φορές, ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι θέλετε από αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ειλικρινείς για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, και αυτό ξεκινά με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν ένα ψυχρό και κάπως αποστασιοποιημένο ζώδιο επειδή δεν σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους. Αλλά μερικές φορές, ο λόγος είναι επειδή δεν καταλαβαίνετε πώς νιώθετε. Δεν έχετε αφιερώσει χρόνο για να αναλύσετε τις σκέψεις σας και να καταλάβετε τι σημαίνουν επειδή είστε πάντα τόσο απασχολημένοι. Πάντα τρέχετε προσπαθώντας να πετύχετε ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Αφιερώνετε πάντα αρκετό χρόνο για να εργαστείτε, αλλά σπάνια αφιερώνετε αρκετό χρόνο για ενδοσκόπηση.

Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αίθριος ο καιρός σήμερα (19/10) - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου