Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις για τα ζώδια. Άλλοι θα βγουν κερδισμένοι και άλλοι χαμένοι, ωστόσο το σίγουρο είναι πως η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετό ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς (δείτε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την πρώτη μέρα του μήνα).

Από τη Ζέττα Κυπραίου & το «Καρμικό Λυχνάρι»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Κριός

Προσοχή στην ψυχολογία σας

Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή, αν είστε ελεύθεροι, να κάνετε μια καλή γνωριμία. Δώστε προσοχή στην ψυχολογία και την υγεία σας - και σίγουρα το καλύτερο φάρμακο για σας είναι ο ύπνος και η ξεκούραση. Καλά θα κάνετε να προσέχετε στην οδήγηση και να μην είστε παρορμητικοί ή αφηρημένοι. Μια και τα οικονομικά σας βρίσκονται σε λίγο καλύτερη κατάσταση, θα επιθυμήσετε αλλαγές παραστάσεων και αγορές. Νιώθετε το άγχος να σας κυριεύει τελευταία αρκετά συχνά.

Ταύρος

Θα σημειώσετε επιτυχίες

Ερωτικά παιχνίδια είναι πιθανά σήμερα. Αποφύγετε καταχρήσεις, ειδικά σε φαγητό, ξενύχτια και ποτό. Είναι μια ευνοϊκή και δημιουργική περίοδος, μολονότι δεν θα διαθέτετε πάντα την απαιτούμενη ψυχραιμία, ειδικά σε ό,τι αφορά κάποια μικροπροβλήματα στην οικογένεια. Σήμερα τα πράγματα είναι σαφώς καλά. Θα σημειώσετε επιτυχίες και γενικά θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Ο Ερμής σάς καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιδράτε απέναντι στα γεγονότα.

Δίδυμοι

Επικοινωνία και ειλικρίνεια

Μια σχετικά καλή περίοδος είναι αυτή για εσάς, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σας, προκειμένου να αδράξετε ευκαιρίες, παρόλο που θα βιώσετε έντονο ανταγωνισμό. Η επικοινωνία και η ειλικρίνεια ίσως προλάβουν τις όποιες εντάσεις. Πρωταγωνιστείτε στο περιβάλλον σας, έχετε λάμψη και γοητεία. Ο Ερμής σάς οπλίζει με εμπειρίες και γνώση, πνευματικότητα, αρμονία και κατάνυξη. Προσέξτε πολύ το σπίτι, την οικογένειά σας και ειδικά ηλικιωμένα άτομα.

Καρκίνος

Ανταγωνισμοί και υποχρεώσεις

Θα βρεθείτε κοντά με φίλους, ενώ θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδειχθείτε στο κοινό. Παλιοί «γνώριμοι» ίσως σας εκνευρίσουν. Με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας, ανταγωνισμοί και υποχρεώσεις ίσως δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Κάποια θέματα στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας βάλουν σήμερα σε σκέψεις. Θα έχετε ειδήσεις από φίλους και συγγενείς, ίσως και από μακριά ή το εξωτερικό. Εχετε πολλή έμπνευση. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη!

Προβλέψεις ζωδίων 3-9/9

Λέων

Κάποιες εντάσεις με φίλους

Στα αρνητικά, κάποιες εντάσεις με φίλους. Ακόμη κι αν έχετε έσοδα, μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού, γιατί τα έξοδα μάλλον είναι περισσότερα. Λάμψη, δύναμη, ιδανικά και αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζουν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο όμορφο ταξίδι. Γενικά είστε αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για διασκέδαση ενώ κάποιες γνωριμίες ίσως βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Χωρίς τον διάλογο, όμως, δεν μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Διάθεση για παιχνίδια

Προσοχή σε θέματα υγείας και οικογενειακά, ειδικά αν έχετε ηλικιωμένα άτομα. Κάποιες αλλαγές θα σας κάνουν νευρικούς και ίσως χάσετε τον ύπνο σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μείνετε ψύχραιμοι. Ο Δίας βοηθά να ξαναβρείτε τον αισθησιασμό σας αλλά και τη διάθεση για παιχνίδια και τη σεξουαλικότητα που σας χαρακτηρίζουν. Μην εμπλακείτε σε αντιδικίες με το ταίρι σας, τους συνεργάτες και γενικότερα τους οικείους σας.

Ζυγός

Εμπνευση και ενέργεια

Να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, αρκεί να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές. Μην τρώτε πολύ, γιατί ίσως θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Σήμερα ίσως νιώσετε αρκετά κουρασμένοι, καθώς θα υπάρξει φόρτος υποχρεώσεων. Ομως, αξίζει ο κόπος, γιατί θα αποδείξετε την αξία σας. Εμπνευση και ενέργεια θα σας κατακλύσουν σε ό,τι αφορά συγγραφικές εργασίες. Θα χαρείτε με την πρόοδο ενός αγαπημένου σας ατόμου.

Σκορπιός

Ίσως να έχετε έξοδα

Εχετε καλές ειδήσεις αλλά δυσαρμονικές σχέσεις με φίλους. Ο Αρης δείχνει πως πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις παρέες σας και τους οικείους σας, ενώ είναι καιρός να βάλετε σε τάξη το νοικοκυριό σας. Το τοπίο στα οικονομικά είναι λίγο καλύτερο, αλλά ίσως έχετε έξοδα. Τέλος, θα κάνετε κάποιες καλές γνωριμίες. Να κοιμάστε καλά, να τρέφεστε σωστά και να μην ανησυχείτε συνεχώς. Τα οικονομικά σας βέβαια σας ζορίζουν κάπως.

Τοξότης

Ερωτική διάθεση και αγορές

Ο Αρης μπορεί να φέρει κάποιες προστριβές με γνωστούς σας ή προβλήματα υγείας, τα οποία, ωστόσο, θα ξεπεραστούν σύντομα. Σήμερα έχετε σωματική και ψυχική ένταση και αρκετή δουλειά, αλλά έχετε και δυνατότητες ανόδου και έμπνευσης. Τα άστρα, πάντως, λένε ότι πρέπει να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να έχετε καλή διάθεση. Δημιουργικότητα, ερωτική διάθεση και αγορές συνθέτουν τις προοπτικές της μέρας. Ελάτε πιο κοντά με κάποια άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Τα πράγματα θα καλυτερέψουν

Στις σχέσεις σας, τα πράγματα θα καλυτερέψουν λίγο. Με την Αφροδίτη σε καλή γωνία με το ζώδιό σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα αναζωογονηθεί, θα νιώσετε πιο δυνατοί και θα λειτουργήσει θετικά η φαντασία σας. Αποφύγετε καβγάδες με φίλους και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Θα πιεστείτε στην υγεία σας, αν οδηγηθείτε σε υπερβολές και καταχρήσεις. Αποφύγετε πάση θυσία την υπερφαγία. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Ο Δίας σάς καθιστά δημοφιλείς

Δυναμισμός, καλή διάθεση, αισιοδοξία και αρμονία σας διακρίνουν. Προσέξτε μόνο επαφές με κάποιους οικείους που σας χαλάνε ή αν κάνετε ταξίδια. Σήμερα δώστε προτεραιότητα στα οικονομικά σας. Ισως κάποιοι να πάρετε δώρα ή να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Βιώνετε πίεση στα επαγγελματικά σας όσοι εργάζεστε, αλλά έχετε άνοδο και προβολή. Ο Δίας σάς καθιστά δημοφιλείς, ευχάριστους και ευδιάθετους. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή, αν είστε ελεύθεροι, να κάνετε μια καλή γνωριμία.

Ιχθύες

Κακόβουλα σχόλια εναντίον σας

Οι γονείς θα έχετε πολύ καλή σχέση με τα παιδιά σας, παρότι κάποιες φορές είστε απότομοι ή καταπιεστικοί μαζί τους. Η καλή διάθεση και το πάθος σάς ακολουθούν. Τα λεφτά θα είναι η προτεραιότητά σας. Μην αφήνετε τα οικονομικά σε δεύτερη μοίρα και μην ξοδεύετε αλόγιστα, γιατί θα εμφανιστούν ανάγκες από το πουθενά. Κάποιοι θα κάνουν κακόβουλα σχόλια εναντίον σας. Είναι ώρα να βελτιώσετε το σπίτι, το γραφείο σας και γενικά τους χώρους όπου κινείστε.

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash Jeremy Thomas

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πολύ δύσκολη εβδομάδα για Κριούς, Ταύρους, Διδύμους και ακόμη 4 ζώδια - Τι πρέπει να προσέξετε και πότε

Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Κρόνος φτιάχνουν το μαγικό φίλτρο της Αγάπης - Σημαντική προειδοποίηση για τα ζώδια