Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει 2 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά τους, ενώ αισιόδοξες ήταν οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για σήμερα (27/4).

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Παρότι το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σας βρίσκει κάπως εσωστρεφείς, μπορείτε να προετοιμάσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορείτε πιο εύκολα να προσεγγίσετε στόχους, καθώς αργότερα νιώθετε την ανάγκη να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσετε της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνονται ευκαιρίες να κλείσετε συμφωνίες παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσετε πρακτικής φύσεως μοιάζουν να εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να στηριχτείτε σε σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο πάνω στη δουλειά σας, ενώ παρότι έχετε πιεστεί οικονομικά, βρίσκετε τρόπο να εισπράξετε έσοδα.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το απόγευμα σκέφτεστε πρόσωπα και καταστάσεις, ωστόσο από το απόγευμα και μετά είστε πιο εξωστρεφείς και η τύχη μοιάζει να σας χαμογελά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις μοιάζουν να σας απασχολούν έντονα σήμερα, ωστόσο είναι προτιμότερο να κινηθείτε μέχρι το απόγευμα για να προσεγγίσετε το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα καταπιάνεστε με ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ αργότερα ασχολείστε με τους άλλους και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι περισσότερο βοηθητικό για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ από το απόγευμα τακτοποιείτε υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί οι υποθέσεις σχετικά με το σπίτι ή τους οικείους παραμένουν η πρώτη σας προτεραιότητα, ενώ αργότερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από το απόγευμα και μετά στρέφεστε σε πιο ασφαλείς επιλογές, ενώ το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι πιο ευνοϊκό για να κάνετε συναντήσεις και επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, επικοινωνώντας τις ιδέες σας, ακόμα και αν τα κακώς κείμενα δεν λείπουν από τις υποθέσετε σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο προχωρά η μέρα εσύ μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα οικονομικές υποθέσετε που σας αφορούν άμεσα.

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Δώστε έμφαση σε ζητήματα δημιουργικής δραστηριότητα ή προσπάθειας για να κατακτήσετε ερωτικά έναν άνθρωπο που έχετε βάλει στόχο σας το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Παραμένουν μερικές εκκρεμότητες στον οικογενειακό χώρο και αρχίζουν προειδοποιητικά μηνύματα για το μέλλον της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Ζήστε έξυπνα την καθημερινότητα και καταπολεμήστε το φαινόμενο της αγχώδους αγωνίας που σας καταλαμβάνει συχνά, όταν πιστεύετε ότι οι άλλοι απομακρύνονται από το περιβάλλον και την επιρροή σας.

Καρκίνος

Ό, τι και να κάνετε δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες, τα αναπάντεχα και τους αιφνιδιασμούς, τόσο του οικογενειακού χώρου, όσο και του επαγγελματικού τομέα.

Λέων

Αν δεν προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες και προειδοποιήσεις από το περιβάλλον, τότε διακινδυνεύετε ώστε προσδοκίες και βασικοί σας σκοποί να φρενάρουν αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Όσοι παραμένετε στην αρένα της αγωνιστικότητας, εξοπλιστείτε κατάλληλα, είτε για να νικήσετε τον «εχθρό», είτε για να αντεπεξέλθετε των περιστάσεων.

Ζυγός

Για εσάς, τα γεγονότα της καθημερινότητας θα έρχονται κατά κύματα. Και επειδή είστε καλοί στην πλεύση, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Ό, τι αφορά το οικονομικό και την εφαρμογή νέων σχεδίων θα σας απασχολήσει, καθώς θα παρουσιάσει και το ένα και το άλλο, περιστασιακές δυσκολίες.

Τοξότης

Τα καλά νέα είναι η κοινωνική συναναστροφή, η επιτυχία στα ερωτικά και μια πρόσκαιρη προσφορά ψυχαγωγίας. Ταξίδια όμως και μετακινήσεις εμποδίζονται και καθυστερούν προς το παρόν.

Αιγόκερως

Κάποιοι από εσάς αναγκάζεστε να «χορέψετε» μέσα σε ένα κύκλο περιστατικών και αιφνίδιων γεγονότων. Αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Στις ψυχολογικές, ή συναισθηματικές δυσκολίες που θα προκύψουν, θα δοκιμαστεί η υπομονή και η αντοχή. Φροντίστε να μη χάσετε καμία από τις δυο!

Ιχθύες

Ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού θα κληθείτε να δώσετε ένα δύσκολο αγώνα, ή να λάβετε μέρος σε μια παρακινδυνευμένη παρτίδα επαγγελματικού παιχνιδιού.

Πηγή elle.gr