Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει τρία συγκεκριμένα ζώδια για τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, ενώ ήδη ο Κώστας Λεφάκης έχει κάνει λόγο για ένα δύσκολο ξεκίνημα του Απρίλη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένειά σας, ειδικά μετά το απόγευμα. Αποφύγετε να εμπλέξετε οικονομικά με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν. Και πάλι τα οικονομικά μπορούν να γίνουν αφορμή για διενέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας ως το μεσημέρι σας κάνει να εστιάζετε στα θέλω σας. Κάποιοι όμως εμποδίζουν τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε ευχάριστες επαφές. Οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη… υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας έχει αλλάξει. Ένα οικονομικό θέμα αρχίζει να προωθείται. Διαφυλάξτε σχέσεις (β’ δεκ). Κινηθείτε προσεκτικά (α’ δεκ).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα θέματα εργασίας αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Αποφύγετε μεγάλα… ρίσκα. Είστε ιδιαίτερα δυνατοί (γ’ δεκ).

ΖΥΓΟΣ

Είναι βέβαιο ότι αρχίζει η ζωή σας να παίρνει σιγά σιγά έναν νέο δρόμο… Όμως δεν θα λείψουν ακόμη οι προβληματισμοί (γ’ δεκ).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξει ευχάριστη νότα τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στην οικογενειακή (α’ δεκ). Όμως οι του β’ δεκ. πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικογενειακό θέμα βρίσκει λύσεις. Όμως πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχουν προβλήματα. Ίσως έχουν την ανάγκη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλοί θα βρίσκεστε σε διλήμματα. Θα έχετε δυσκολία μεταξύ μιας σταθερής κατάστασης ή μια αλλαγής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά θέματα, όμως τα διλήμματα υπάρχουν (α’ δεκ) ενώ η ένταση δεν λείπει (γ’ δεκ).

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά (γεννημένοι α΄ δεκ). Προσοχή σε οικονομικά θέματα.

«Αυτή την Κυριακή (10/4) ο Ερμής...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στην εκπομπή Πρωινό η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει για μία ιδιαίτερη όψη που θα κάνει αυτή την Κυριακή (10/4) ο Ερμής με τον Πλούτωνα.

«Μπαίνει η Αφροδίτη στα Ψάρια, ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε λίγο καλύτερα. Μπαίνοντας στο ζώδιο των Ψαριών θα είναι πολύ καλύτερα η συναισθηματική ζωή και τα οικονομικά. Βέβαια θα ήθελα να τονίσω πως ο Ερμής την Κυριακή (10/4) που κάνει όψη με τον Πλούτωνα θα έχουμε νέες ειδήσεις. Η θέση αυτή της Αφροδίτης πάντως είναι πολύ καλή», είπε μεταξύ άλλων η αστρολόγος, ενώ και η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποίησε τρία συγκεκριμένα ζώδια για τη σημερινή μέρα.