Τι προβλέπουν τα άστρα για το δικό σου ζώδιο σήμερα Πρωτομαγιά;

Ζώδια Κριός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, υπάρχει σίγουρα κάτι στον τρόπο που ανταλλάσσονται οι πρώτες ματιές. Απόψε, δώστε μια ευκαιρία σε ένα καινούργιο άτομο, ίσως λίγο έξω από τον τύπο σας – ποτέ δεν ξέρετε τι μπορείτε να μάθετε.

Ζώδια Ταύρος

Για σήμερα είναι προορισμένη μια συγκεκριμένη επαφή. Ίσως βάζετε τις βάσεις για κάτι καινούργιο – με άγνωστες δυνατότητες – ή ίσως μια προϋπάρχουσα φιλία μεταμορφώνεται με τον ωραιότερο τρόπο σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν κάποιος προσπαθεί να ανακατευτεί στην ερωτική σας ζωή, κάντε υπομονή και μετρήστε μέχρι το δέκα. Αναρωτηθείτε γιατί μπορεί να ενδιαφέρονται τόσο πολύ και σκεφτείτε μήπως εν τέλει μπορεί να έχουν κάποιες πραγματικά χρήσιμες συμβουλές για εσάς.

Ζώδια Καρκίνος
Είστε απόλυτα συντονισμένοι με αυτά που ετοιμάζονται. Δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και κάντε μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις αργότερα για να δείξετε ότι θέλετε να συμμετέχετε χωρίς να χρειάζεται να ανοιχτείτε υπερβολικά σε σχέση με όλα αυτά.

Ζώδια Λέων

Προσεγγίστε την ερωτική σας ζωή με έναν λιγότερο άμεσο τρόπο – προς το παρόν, κάτι τέτοιο μοιάζει δελεαστικό για κάποιο λόγο. Δε χρειάζεται να το φωνάξετε ή να αποκαλύψετε υπερβολικά πολλά, καθώς η λεπτότητα είναι το κλειδί!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα! Η απειλή και το come back στο παιχνίδι!

Ζώδια Παρθένος
Περνάτε μια από τις καλύτερες μέρες του μήνα, οπότε φροντίστε να τις αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο ακόμη η ενέργειά σας βρίσκεται στα ύψη! Ο,τιδήποτε ξεκινάτε τώρα, λογικά θα εξελιχθεί ιδιαίτερα καλά – ειδικά ζητήματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ζυγός

Αυτή η ενοχλητική αίσθηση ότι έχετε ξεχάσει κάτι είναι απόλυτα φυσική, δεδομένου του πόσο απασχολημένοι είστε. Ωστόσο, θα πρέπει να στριμώξετε και λίγο διαλογισμό ή άσκηση – για να ανακαλύψετε από πού προέρχεται η αίσθηση αυτή.

Ζώδια Σκορπιός
Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε το διαδικτυακό σας προφίλ. Τώρα είστε στην κατάλληλη πνευματική διάθεση για να διορθώσετε ο,τιδήποτε δεν είναι σωστό – για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε και να προσθέσετε μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, που θα εξιτάρουν τα κατάλληλα άτομα.

Ζώδια Τοξότης

Η εργένικη ζωή σας ταιριάζει πολύ τώρα – το γεγονός ότι κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί και παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις χωρίς την ανάγκη συμβιβασμού σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Απολαύστε τη θέση του αρχηγού στο χώρο σας όσο είναι ακόμη καιρός!

Ζώδια Αιγόκερως

Ψάξτε βαθιά, είτε εστιάζετε στο διαδικτυακό προφίλ κάποιου, είτε εξετάζετε διάφορες επιλογές για ένα ραντεβού ή ακόμη και για κοινωνικές εκδηλώσεις μη ρομαντικού χαρακτήρα. Γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι για να καταφέρετε να αποκομίσετε περισσότερα από τη ζωή!

Ζώδια Υδροχόος
Είστε πραγματικά αντικειμενικοί για αυτή τη νέα, ενδεχομένως ερωτική κατάσταση; Αν απομακρυνθείτε για λίγο θα σας επιτρέψει να δείτε κάποιες σημαντικές κρυφές πλευρές. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, ζητήστε τη γνώμη ενός φίλου -και ακούστε προσεκτικά.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2 - trailer: Το δυνατό comeback των Μαχητών, τα πολυπόθητα κρεβάτια και ο διαφορετικός στρατηγικός στίβος μάχης! (βίντεο)

Ζώδια Ιχθύες

Οι σχέσεις έχουν σίγουρα μεγάλη σημασία για εσάς τώρα. Δώστε ένα χέρι βοηθείας σε ή ακούστε προσεκτικά κάποιον – ή απλώς αποδεχτείτε οποιαδήποτε βοήθεια σας προσφερθεί – και οι δεσμοί αυτοί είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθούν με φανταστικούς τρόπους.

Πηγή: astro-live.gr