Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 4 Απριλίου από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς. Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Η ανάγκη σας να πετύχετε μελλοντικά σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δε θα μπορεί να σας σταματήσει.

Διαβάστε ακόμα: Άση Μπήλιου: Οι ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου για όλα τα ζώδια! (video)

ΖΥΓΟΣ: Ίσως να διαπιστώσετε ελλείψεις στον σχεδιασμό ή προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.

Πηγή: oroskopos.gr