Το πολιτικό σκηνικό εξακολουθεί να βασίζεται σε εύθραυστες ισορροπίες και να προκαλεί ένταση στις αντίπαλες ομάδες!

Κριός
Ιδιαίτερα ενισχυμένοι από τις πλανητικές όψεις, φροντίστε να λειτουργήσετε με σύνεση και λογική. Οι στόχοι σας πολλαπλασιάζονται αλλά οι φιλοδοξίες σας πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστικές. Η εβδομάδα σας δίνει περιθώρια ελιγμών σε όλους τους τομείς. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και δείξτε το καλό σας πρόσωπο σε εκείνους που αγαπάτε!Δείτε μακρύτερα από ένα απλό οικονομικό όφελος!

Ταύρος
Μετρήστε όσα θέλετε και όσα μπορείτε να κάνετε. Η εβδομάδα φέρνει αντιθέσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον και πρέπει να φροντίσετε κάποιες ευαίσθητες σχέσεις σας. Το να εκφράζετε τη σκέψη σας και να είστε απόλυτοι στις επιθυμίες σας, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση εκείνους που σας υποστηρίζουν. Οικονομικά, προβλέπονται έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα πιο ισχυρά από εσάς!

Διαβάστε ακόμα: Βατίδου - Κούγιας : Η δικαστική διαμάχη που έλαβε τέλος και τα τρυφερά λόγια για την πρώην σύζυγό του!

Δίδυμοι
Περνάτε μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος και φροντίστε την οικονομική σας ασφάλεια. Αισθηματικά υποστηρίξτε τις επιλογές σας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία που θέλετε για να πλησιάσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις!

Καρκίνος
Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια και καθορίζει τις ενέργειές σας και σε υπόλοιπους τομείς. Καλό θα είναι να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση του εισοδήματός σας. Η οικογένεια και οι σχέσεις της με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον θα σας απασχολήσουν. Φροντίστε να μην λειτουργείτε εγωιστικά και να μην υπολογίζετε μόνο τον εαυτό σας!Έχετε περιθώρια να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί!

Λέων
Διαχειριστείτε τα ακραία σας συναισθήματα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά με όποιον διαφωνείτε για κάτι. Η εβδομάδα προσφέρει αρκετές ριψοκίνδυνες επιλογές στα πρακτικά σας θέματα, αλλά όχι τα περιθώρια που θα θέλατε για να διορθώσετε τα πάντα γύρω σας. Αισθηματικά, αποφύγετε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε ούτε ανθρώπους, ούτε ευκαιρίες!Εφαρμόστε διαφορετική τακτική στις διεκδικήσεις σας και μην παραιτήστε από τους στόχους σας!

Παρθένος
Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις στην εργασία με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Οι άλλοι θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά μην δίνετε υπερβολική σημασία σε ότι, τώρα σας ταλαιπωρεί! Μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να είναι καλά οργανωμένη, εάν θέλετε να αποδώσουν οι προσπάθειές σας!Προσέξτε την υγεία και την οικονομική σας ασφάλεια

Ζυγός
Η εβδομάδα προβλέπεται κουραστική με πολλές ευθύνες και θέματα που χρειάζονται είτε την επιμέλεια, είτε την επέμβασή σας. Φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας και να μην υπερβάλετε τις δυνατότητές σας. Οι λεπτομέρειες θα αναδείξουν τον νικητή, γι αυτό κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά. Η τύχη ενός περιουσιακού στοιχείου σας προβληματίζει.Σκεφτείτε περισσότερο και ανακοινώστε λιγότερα!

Σκορπιός
Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Η εργασία θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενεργητικότητάς σας. Αυτά που δεν αλλάζουν τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον. Απλά τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Αισθηματικά αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις.Υπερασπιστείτε το περιβάλλον σας και μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντί του!

Τοξότης
Η διάθεσή σας για περιπέτεια μπορεί να σας κοστίσει αυτήν την εβδομάδα, καθώς, κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, σας κάνουν να πιστεύετε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, ή από την καταπιεστική δουλειά σας. Αντιθέτως όμως, τώρα είναι που πρέπει να προσπαθήσετε και να δουλέψετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τίποτα σε σας δεν περνά απαρατήρητο. Επενδύστε στη γνώση και στην επιμόρφωση!

Αιγόκερως
Αποφύγετε εκείνους τους συνεργάτες που διακατέχονται από ανασφάλεια. Επιλέξτε τους τομείς δράσης που σας ταιριάζουν και, όπου είναι δυνατόν, προωθήστε το συμφέρον σας. Η οικογένεια έχει τους δικούς της προβληματισμούς, γι αυτό φροντίστε να απομονώσετε τον ένα τομέα από τον άλλον. Αισθηματικά, οι καλές εκπλήξεις συνεχίζονται, αν και είναι λιγότερες από ότι στο κοντινό παρελθόν.Φροντίστε να μην τα βλέπετε όλα σαν εργασία, ή σαν αποστολή. Υπάρχει και το απρόοπτο, ξέρετε!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιάγκας: Μιλάει ανοιχτά μετά από καιρό για την Σκορδά και το ξεπούλημα της σχέσης τους! «Θα μπορούσαμε να μείνουμε αλλά... »

Υδροχόος
Οι πρόσφατες δοκιμασίες σάς έκαναν περισσότερο επιφυλακτικούς στις επιλογές σας, ή περισσότερο αυτάρκεις με όσα υπάρχουν στη ζωή σας. Η εβδομάδα έρχεται να σας προκαλέσει για άλλη μια φορά και να σας ωθήσει στα όριά σας, ιδιαίτερα στα αισθηματικά. Μην καταπιέζεστε και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Μπορεί να μην τα αλλάξετε όλα, αλλά αυτά που μπορείτε, θα τα αλλάξετε!Γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι θα σας αναζητήσουν!

Ιχθύες
Κρύβετε τα συναισθήματά σας και, άθελά σας, μπερδεύετε εκείνους που ενδιαφέρονται ειλικρινά για εσάς. Σύντομα θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας στα αισθηματικά σας και πρέπει να είστε πολύ συνεπείς σε αυτά που θα αποφασίσετε. Η εργασία σας αφήνει περιθώρια βελτίωσης και εξαρτάται από εσάς, προς τα που θα πιέσετε και γιατί. Σκεφτείτε το μακροχρόνιο συμφέρον σας και αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα, τώρα!Φροντίστε τις δημόσιες σχέσεις σας!

Πηγή: oroskopos.gr