Φανταστείτε την πρώτη αυγή του χρόνου και ένα γκονγκ γιγαντιαίων διαστάσεων να αντηχεί σε όλο το Σύμπαν. Αυτό είναι η Αφροδίτη στον Κριό, εκεί που η θεά της Αγάπης κροταλίζει μέσα στις πρωτόγονες φλόγες του κριαριού.

Ο Κριός είναι λυσσασμένος, το καυτό αίμα και η αδρεναλίνη κατακερματίζει την ακινησία. Αυτό είναι το μεγάλο ξύπνημα. Αυτή είναι η αρχή, η αναγέννηση.

Ο Κριός είναι ένθερμος και ατρόμητος. Είναι καιρός για κίνηση, για να απολαύσουμε τη δύναμή μας. Θυμηθείτε πόσο ωραία αίσθηση έχει το να είμαστε ενεργοί. Όταν οι πλανήτες περνούν από τον Κριό, ένα φως ανάβει στη βάση του κρανίου.

Ξαφνικά είναι ευκολότερο να σηκωθούμε από το κρεβάτι το πρωί και η ευτυχία του ύπνου επιστρέφει (πολλοί από εμάς βιώνουμε αϋπνίες, όταν οι πλανήτες διέρχονται από τους Ιχθύς). Είθε το σώμα σας να σας μεταφέρει με χαρά μέσα στην ημέρα. Η άσκηση θα προσφέρει ικανοποίηση και πάλι και όχι κόπο.

Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια κορύφωση στην σωματική και σεξουαλική ενέργεια, μας ξυπνάει βιαστικά μετά από τον μεγάλο χειμώνα. Η Αφροδίτη στον Κριό ζει στη σωματική θέρμη. Χτίστε τη, όπως ακριβώς θα ανάβατε μια φωτιά που φουντώνει προς τα αστέρια. Έπειτα ακούστε πέρα από την μεγάλη έκρηξη που συμβαίνει μέσα σας. Στη μέση της καινούργιας δίψας που νιώθετε για τη ζωή, είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τις ορμές και την συνεχή δραστηριότητα.

Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε, πέρα από το να απολαμβάνουμε αυτή την υπέροχη προεπισκόπηση της σεζόν του Κριού, και συγκεκριμένα να εξημερώσουμε το εγώ. Ο Κριός αναδύεται απευθείας από το εγώ.

Έτσι, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει συνέχεια γκάφες, σκοντάφτει και γεμίζει μελανιές και μαθαίνει μαθήματα, καθώς πρώτα δρα και σκέφτεται μετά. Σαν αθώο παιδί, το κριάρι χοροπηδά απρόσεκτα, ανυπόμονα, με ενθουσιασμό. Γενικά η Αφροδίτη παίζει το ρόλο της ειρηνοποιού και της διπλωμάτισσας. Στον Κριό, αυτός ο ρόλος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος.

Με την Αφροδίτη στον Κριό, το τακτ δεν είναι ο κανόνας. Χάστε την ικανότητα να προσαρμόζεστε έστω και για μια στιγμή και δείτε την σύγκρουση να πλησιάζει σαν λύκος μέσα στη νύχτα. Μην αφήνετε τις προσωρινές διαφωνίες να σας επηρεάζουν. Ενώ ο Κριός θυμώνει εύκολα, μπορούμε να φυλάξουμε αυτή την ενέργεια και να την μεταφέρουμε στην αγάπη για τον εαυτό μας. Μέσα σε αυτές τις αρχέγονες φλόγες, που μας καθαρίζουν με αγάπη σαν ανοιξιάτικη αναγέννηση, είμαστε ζωντανοί!

Στις 13 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν πρόκειται για μια ευνοϊκή όψη, αλλά ευτυχώς μια άλλη όψη ανάμεσα στον Ήλιος στους Ιχθύς και στον Δία στον Σκορπιό θα είναι ήδη σε δράση.

Αυτό θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των συγκρούσεων που μπορεί να προκύψουν, συγκρούσεις που θα δημιουργηθούν πιθανόν εκεί που αλληλεπικαλύπτονται η επαγγελματική και η προσωπική ζωή. Έπειτα στις 19 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική ημέρα!

Η πιο ισχυρή περίοδος κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στον Κριό έρχεται όταν και ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται επίσης στον Κριό, από τις 20 έως τις 30 Μαρτίου. Ωστόσο, ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στις 22, έτσι η ζωή κάτω από αυτούς τους ουρανούς μπορεί να μην είναι τόσο υπέροχη τελικά.

Άλλη μια δύσκολη μέρα έρχεται στις 23 Μαρτίου. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή μπορεί να είναι πολύ παθιασμένη ημέρα, καθώς απευθύνεται σε θέματα όπως ο έλεγχος και η χειραγώγηση. Προσέξτε τα ενεργειακά βαμπίρ, όπως επίσης τις ακραίες αλλαγές στη διάθεσή σας.

Οι σχέσεις που βρίσκονται σε πίεση μπορεί να καταρρεύσουν, ειδικά αν το ένα μέρος δεν έχει κάνει την δέουσα συναισθηματική δουλειά. Χωρίς αμφιβολία μια μέρα με μεγάλα διδάγματα, αλλά μπορεί να μην μας αρέσουν αυτά που θα ανακαλύψουμε.

Εδώ συναντάμε την σκιά μας μέσα από τους άλλους. Το αν αναγνωρίζουμε αυτή την αντανάκλαση ως δική μας ή όχι, θα καθορίσει το αποτέλεσμα της ημέρας. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα είναι σαφές: είναι ώρα να αφήσουμε πίσω, όχι να πιέσουμε (επώδυνα) τα μοτίβα να συνεχίσουν.

Τέλος, η Αφροδίτης σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ουρανό στις 28 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι μια ευχάριστη έκπληξη μας περιμένει. Οι σύνοδοι ανάμεσα στον Ουρανό και την Αφροδίτη δείχνουν ότι πρόκειται να συναντήσουμε κάποιον ή μια ομάδα ανθρώπων που θα μας βοηθήσουν σημαντικά στο πνευματικό ή εκπαιδευτικό ταξίδι μας. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και περιμένετε το απροσδόκητο.

Καθώς προχωρά ο Μάρτιος, το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα θα ανανεωθούν. Έχετε υπομονή, φίλοι μου.

Πηγή: astro-live.gr