Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις μηνιαίες του προβλέψεις για τον Μάρτιο 2018! Μάθε τα πάντα για το ζώδιο σου!

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης καταφθάνει με δυναμισμό αλλά και γεγονότα που θα μας βγάλουν για τα καλά από την ρουτίνα μας... Τα 3 φεγγάρια του μήνα υποδηλώνουν ότι αυτή την εποχή, αλλάζουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας, βάζουμε τέλος σε παλαιές καταστάσεις που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα...

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος φροντίζει να ενισχύσει τις προσωπικές σας ασχολίες και σας βοηθά να διακρίνετε ευκαιρίες για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προβάλλουν τα καλά σας στοιχεία αλλά σας κάνουν περισσότερο τολμηρούς και ριψοκίνδυνους από άλλες φορές. Προσοχή στις συνέπειες αυτής σας της συμπεριφοράς όταν ο Δίας και ο Ερμής γυρίσουν σε ανάδρομη πορεία, ο πρώτος στον Σκορπιό στις 9 και ο δεύτερος στο ζώδιό σας στις 23. Αισθηματικά δείξτε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας και μην γίνεστε τόσο απόλυτοι στα θέλω σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάριος είναι για εσάς τους Ταύρους ένας μήνας που πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα μια έξυπνη συμβουλή και να βάλετε σε τάξη τα προσωπικά και κοινωνικά σας θέματα. Αντιλαμβάνεστε τη ρευστότητα που επικρατεί γύρω σας, πρέπει όμως να ερμηνεύσετε σωστά τα γεγονότα για να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα σας ευνοούν αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη παραμένει στους Ιχθείς. Μετά την πρώτη εβδομάδα οι καταστάσεις είναι ρευστές καθώς Ερμής και Αφροδίτη περνούν στον Κριό, με τον πρώτο μάλιστα να γυρίζει ανάδρομος στις 23. Επίσης ο σύμμαχός σας Δίας από τον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 23 και φρενάρει απότομα κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σωστά επιλέγετε να παραμείνετε για λίγο ακόμα προστατευμένοι από τις σκόπιμες ενέργειες που παρατηρούνται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Διατηρήστε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, καθώς Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, προμηνύονται περιπέτειες και έκθεση σε αλλαγές και σχετικούς κινδύνους. Αυτές οι όψεις σας προκαλούν να πάρετε θέση, χωρίς να σας εγγυώνται θετικά αποτελέσματα στην εργασία, στα αισθηματικά και στα πρακτικά σας ζητήματα. Όσο και αν το θέλετε, αποφύγετε να εκφραστείτε ανοιχτά ακόμα και για ένα οικογενειακό σας θέμα, γεγονός το οποίο θα αναστατώσει για λίγες μέρες την προσωπική σας ζωή.

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Ο Κενάν βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 02/03

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανητικές όψεις του μήνα σηματοδοτούν μια σταδιακή εξέλιξη των σημαντικών σας υποθέσεων, με διαφορετικό σενάριο από εκείνο το οποίο είχατε εσείς στο μυαλό σας. Ευνοημένοι μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να αφήσετε το πεπρωμένο να σας οδηγήσει εκεί που είναι καλύτερα για εσάς! Οι χαρές θα αντικατασταθούν εν μέρει από την χρησιμότητα, τα γεγονότα θα έχουν κάποιο χαρακτήρα απρόοπτου, όμως οι αιφνιδιασμοί θα συμβούν μόνο αν εξακολουθήσετε να δίνετε λάθος ερμηνεία και διέξοδο στις ανάγκες σας. Τώρα θα αποδείξετε τις ικανότητές σας στην εργασία, την μοναδική σας σχέση με την πραγματικότητα και επινοητικότητα και θα μείνετε κοντά σε ανθρώπους που θαυμάζετε και αγαπάτε!

ΛΕΩΝ

Ο μήνας έχει ένα κοκτέιλ επαγγελματικών δραστηριοτήτων, οικονομικών ευκαιριών αλλά και αμφιβολιών για τα αισθήματα ή τις προθέσεις κάποιου ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη από τον Κριό, φροντίζουν να ωραιοποιήσουν τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά και να τονίσουν το ρίσκο που περιλαμβάνουν οι ενέργειες και οι επιλογές σας. Είστε όμως αποφασισμένοι να ακολουθήστε το ένστικτο και τα αισθήματά σας, να δείξετε στους άλλους γύρω σας, ότι η καθημερινότητα δεν αποτελείται από συγκεκριμένες μόνο συνήθειες και έχετε κατά νου να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με ένα ταξίδι που επιθυμούσατε εδώ και καιρό. Οργανώστε το καλύτερα και ταξιδέψτε λίγο αργότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά, μόνο την πρώτη εβδομάδα του μήνα, έχετε τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε το στόχο σας ή να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Είστε περισσότερο προσεκτικοί από άλλες ζωδιακές ομάδες, καμιά φορά όμως, αποφασίζετε να δράσετε διαφορετικά και εκεί εκπλήσσετε τους άλλους γύρω σας. Ακριβώς αυτό το στοιχείο πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον μήνα για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος στην εργασία και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μέσα από ιδιοφυείς κινήσεις στρατηγικής μπορείτε να επιτύχετε τους πρακτικούς σας στόχους και να επιτύχετε έναν συμφέροντα οικονομικό συμβιβασμό, παίρνοντας σημαντικές ανάσες από σχετικές υποχρεώσεις που τόσο σας ταλαιπώρησαν!

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά λίγο περίεργα και θα πρέπει να ασκηθείτε σε υπομονή και επιμονή. Φροντίστε να μεταθέσετε τις σημαντικές σας συναντήσεις για το διάστημα 6 – 23, καθώς τότε, Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία στον απέναντί σας Κριό. Μετά τις 23, ο Ήλιος έχει ήδη μπει στους Ιχθείς και ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Κάποιοι απρόβλεπτοι παράγοντες λοιπόν θα επηρεάσουν τις κινήσεις και τις επιλογές σας στα πρακτικά θέματα, θα καθυστερήσουν τις εκεί εξελίξεις και θα προκαλέσουν μικρές αλλά σημαντικές αναστατώσεις. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις του μήνα μπορούν να λειτουργήσουν θετικά και να σας φέρουν πληρότητα, ισορροπία και ενεργητικότητα από θέση ισχύος. Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος στις 9 στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ανάγκη για συναισθηματικό δόσιμο. Σαν άτομο λοιπόν που θα έχει, προβλέπεται να δώσετε αρκετά και στους άλλους, ιδιαίτερα σε άτομα της οικογένειας, σύντροφο και αγαπημένους. Η ψυχική σας ισορροπία, που είναι και ότι πιο σημαντικό για εσάς θα διατηρηθεί και θα σας επιβάλλει να πάρετε και κάποιες σκληρές αποφάσεις, τελειώνοντας σχέσεις και εξαρτήσεις, χωρίς να χρειαστεί να εφεύρετε καμία, απολύτως, δικαιολογία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για συνεργασία σε τομείς της ειδικότητάς σας και φανείτε περισσότερο τολμηροί στις ιδέες και στις επιλογές σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 του μήνα φροντίζει να προκαλέσει ευχάριστα τα αισθήματά σας, να άρει κάποιους αποκλεισμούς στις σχέσεις σας και να σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος κάποιων ανθρώπων. Είστε έτοιμοι για αλλαγές, ρίσκα και οικονομικές διεκδικήσεις, αλλά αν το αποφασίσετε, θα πρέπει να είστε ενήμεροι ότι, ο Άρης στο ζώδιό σας είναι άλλες φορές σύμμαχος και άλλες φορές αντίπαλός σας. Ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό στις 9 και σας επισημαίνει τις οικονομικές σας ανάγκες και αδυναμίες. Αποφύγετε επιπόλαιες ή υπέρ αισιόδοξες εκτιμήσεις και μην θεωρείτε ότι η τύχη σας δεν θα ζητήσει ανταλλάγματα ή εγγυήσεις για να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ανάγκες σας κατευθύνουν τις ενέργειές σας σε επιδιώξεις με ουσία, σταθερότητα και διάρκεια. Είναι η εποχή που θα κληθείτε να επέμβετε σε καταστάσεις και να δώσετε εσείς οι ίδιοι τις λύσεις που θα επιβιώσουν στις παρούσες συνθήκες. Η αισθηματική σας ζωή αποκτά ένα ουσιαστικότερο νόημα και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε τη νομιμοποίηση της σχέσης σας ή την οριστική σας απομάκρυνση από ότι δεν σας προσφέρει χαρά. Μια επαγγελματική σύγκρουση συμφερόντων κορυφώνεται στις 18 του μήνα όταν ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει τη θέση σας. Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό όμως σας αναγκάζει να αλλάξετε στρατηγική στις επιδιώκεις σας ή να κρύψετε εντελώς τις προτιμήσεις σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό, ενισχύουν την αποφασιστικότητά σας, , τον παράγοντα τύχη, αλλά και τη διάθεσή σας να αλλάξετε τον τύπο σας αισθητικά. Είναι η περίοδος που, παρά τις κάποιες δύσκολες ημέρες, είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ευδιάθετοι, με αποτέλεσμα μια περισσότερο τολμηρή συμπεριφορά και προσέγγιση στα θέματα που σας απασχολούν. Ανακαλύπτετε ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω σας ξαφνιάζονται θετικά με τις προσεγγίσεις σας, ενώ στα επαγγελματικά σας, δεν αποκλείεται να αναλάβετε ένα σημαντικό έργο που θα έχει σχέση με τις οργανωτικές σας ικανότητες. Οικονομικά δείξτε την απαραίτητη προσοχή και σύνεση που απαιτεί η κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι καλύτερες ελληνικές σειρές που έγραψαν ιστορία

ΙΧΘΥΣ

Η εποχή τονίζει την ανάγκη σας για συναισθηματική σταθερότητα, αλλά και την αναζήτηση αφορμών για να καθυστερήσετε την ενασχόλησή σας με μια υποχρέωση που δεν θέλετε. Η γενικότερη ρευστότητα που επικρατεί γύρω σας είναι κάποιες φορές κουραστική για εσάς, οδηγεί σε καταστάσεις με ένταση και γενικότερα νιώθετε κάπως έξω από τα νερά σας. Είστε όμως εκείνοι οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από άλλους να ξεφεύγετε από δύσκολες καταστάσεις, να θέτετε νέους στόχους, να υπηρετείτε τους σκοπούς σας και να δείχνετε την αξία σας στα δύσκολα. Μια καλή είδηση θα σας δώσει δύναμη και πίστη για να συνεχίσετε τιςπροσπάθειες και, στο τέλος, να τα καταφέρετε!

Πηγή: oroskopos.gr