Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10-16/12 είναι εδώ από τον Πέρρη Κρητικό και τη Χρύσα Βογιατζή.

kriosΚριός

Η πανσέληνος της Τετάρτης βοηθά να τελειώσει μια παρεξήγηση στις σχέσεις σας με ένα άτομο του κοντινού σας χώρου που έχετε κάθε λόγο να είναι καλές, αλλά θα βοηθήσει και πολλούς να προγραμματίσετε κάποια απόδραση για τις μέρες των εορτών. Οι μέρες δείχνουν να βοηθούν περισσότερο εσάς του 3ου 10ημέρου που μπορείτε να κάνετε σοβαρές και αποδοτικές συναντήσεις αυτό το 7ήμερο. Ομως και οι 25/3ου έως 3/4ου θα έχετε καλές στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Από Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο για όλους.

 

taurosΤαύρος

Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει σε πολλούς ένα κέρδος-στήριγμα. Γενικά, οι μέρες δίνουν σε πολλούς ευχάριστα οικονομικά σημάδια και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Εσείς του 2ου 10ημέρου προσέξτε λίγο την καυστικότητα του λόγου σας για να μην παρεξηγηθείτε τις μέρες αυτές. Ολοι θα είστε αρκετά κτητικοί και απαιτητικοί κουράζοντας κάποιες στιγμές τους γύρω σας με τις απαιτήσεις σας. Το Σ/Κ αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ελάτε πιο κοντά σε δικά σας άτομα που χρειάζονται τώρα την παρουσία σας.

 

didimoiΔίδυμοι

Μια καλή μέρα που μπορεί να φέρει κέρδος ή ακόμα και μια καλή γνωριμία θα έχουν οι από 26/5ου έως 3/6ου μέχρι την Κυριακή. Η πανσέληνος της Τετάρτης στο ζώδιό σας βοηθά οικονομικά, κυρίως τους γεννημένους το 3ο 10ήμερο, όπως και να ολοκληρώσουν επιτυχημένα μια τους προσπάθεια. Η τύχη όμως δείχνει να σημαδεύει τους 9/6ου και 10/6ου που στη διάρκεια της εβδομάδας μπορούν να περιμένουν είτε ένα κέρδος είτε μια αξιόλογη πρόταση ή ακόμα και ένα άνοιγμα που δείχνει να μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας σε έναν κύριο τομέα.

 

karkinosΚαρκίνος

Η πανσέληνος της Τετάρτης τους Διδύμους θα σας κλείσει για λίγο στον εαυτό σας και πιθανόν να σας αγχώσει καθώς πολλοί θα νιώσετε ότι είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας τόσο στα οικονομικά όσο και απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν μερίδιο του χρόνου σας. Γι’ αυτό και μέχρι τα μέσα τις εβδομάδας θα είστε ίσως και λίγο μελαγχολικοί. Τετάρτη απόγευμα ανοίγει η διάθεσή σας και κερδίζετε χαμένο χρόνο καθώς μέχρι την Παρασκευή οι μέρες σάς δίνουν λόγους να είστε ξανά αισιόδοξοι.

 

leonΛέων

Οι μέρες βοηθούν κυρίως εσάς του 3ου 10ημέρου που θα δείτε να εξελίσσεται καλά είτε μια σχέση είτε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Η πανσέληνος της Τετάρτης θα επισφραγίσει μια φιλία και θα σας δώσει δεδομένα που θα επιβεβαιώνουν τα θετικά προς εσάς συναισθήματα ενός ατόμου. Κοινωνικοί θα είστε όλες αυτές τις μέρες και ευνοημένοι από τη θετική στάση που θα έχουν οι γύρω απέναντί σας. Εξαιρετικό για όλους το διάστημα, από το απόγευμα της Παρασκευής σάς δίνει λόγους να εκφράσετε συναισθήματα και να περάσετε πολύ όμορφα κοντά σε άτομα που σας καταλαβαίνουν.

 

parthenosΠαρθένος

Οι γεννημένοι 12 Σεπτεμβρίου θα έχετε μια δύσκολη εβδομάδα, που θα πρέπει να τη χειριστείτε με υπομονή και πρακτικά για να μη σας ρίξει ψυχολογικά. Ολοι είναι καλό να ρίξετε το βάρος στον επαγγελματικό τομέα που δείχνει να μπορεί να αποδώσει καλύτερα αυτό τον καιρό. Η πανσέληνος της Τετάρτης τους Διδύμους θα φέρει οικογενειακά ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν τελικά να λυθούν παρεξηγήσεις με δικά σας άτομα. Οι 3 έως 8 Σεπτεμβρίου θα πάρετε ένα ευχάριστο μήνυμα-πρόσκληση που θα έχει συναισθηματικό, ίσως και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

 

zygosΖυγός

Οι μέρες δείχνουν ιδανικές για τους τυχερούς γεννημένους 11 και 12/10ου καθώς θα τους φέρουν τύχη, ένα κέρδος, μια πρόταση ή κάτι άλλο πολύ καλό ώστε να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία τους. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους δείχνει πολύ θετική αφού θα φέρει αισιόδοξα μηνύματα σε όλους και αιτίες να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας, ίσως και μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού. Ευχάριστα είναι και τα συναισθηματικά μηνύματα των 28/9ου ως και 6/10ου μέχρι την Κυριακή. Γενικά, μόνο για τους 14/10ου το διάστημα δείχνει γεμάτο εντάσεις και κόντρες.

 

scorpiosΣκορπιός

Οι μέρες δείχνουν περισσότερο ευνοϊκές για τα οικονομικά σας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να καλύψουν τελείως τις ανάγκες ή τα θέλω σας. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας κάνει κτητικούς σε θέματα ύλης αλλά και απέναντι στους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί σας, όπως και καχύποπτους χωρίς σοβαρή αιτία τις περισσότερες φορές. Εσείς των τελευταίων ημερών αποφύγετε ενδοοικογενειακές εντάσεις. Τετάρτη απόγεμα έως και Παρασκευή είναι το πιο θετικό για όλα τα θέματα.

 

toxotisΤοξότης

Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει ισορροπία και γαλήνη στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Μια ισορροπία που τη χρειάζεστε κι εσείς και οι γύρω σας. Καλές συναντήσεις-συζητήσεις που έχουν θετική κατάληξη για ένα επαγγελματικό θέμα, μα και ευχάριστες μετακινήσεις θα έχουν οι γεννημένοι 27/11ου έως 5/12ου. Την Πέμπτη θα σας βγουν έξοδα και γενικά αυτή τη μέρα προσέξτε τα οικονομικά και τις αγορές σας. Πολύ θετικό το βράδυ της Παρασκευής και το Σ/.

 

aigokerosΑιγόκερως

Οι μέρες βοηθούν εσάς του 2ου 10ημέρου να κάνετε πρακτικές κινήσεις και να προωθήσετε ένα σημαντικό σας θέμα. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας δώσει μια επαγγελματική ικανοποίηση και σε κάποιους μια πρόταση ανάπτυξης για το άμεσο μέλλον. Μόνο η Πέμπτη μπορεί να φέρει εντάσεις με συντρόφους ή άτομο του κοντινού σας χώρου, όμως γενικά η εβδομάδα είναι ουδέτερη, χωρίς κάτι ιδιαίτερα θετικό ή αρνητικό για εσάς.

 

ydroxoosΥδροχόος

Οι μέρες θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή των γεννημένων 7 και 8 Φεβρουαρίου που είναι και οι πιο τυχεροί των ημερών. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα λειτουργήσει εξαιρετικά για όλους εσάς καθώς θα καλύψει συναισθηματικές σας ανάγκες ή ανασφάλειες. Πολύ καλά θα είναι και για εσάς του 1ου 15νθημέρου αφού οι μέρες σάς παίρνουν άγχη και σας δίνουν ακόμα και τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες σχέσεις αν νιώθετε μόνοι. Αυτά που σας απασχολούν μπαίνουν σε μια σειρά και αυτό σας χαλαρώνει.

 

ixtheisΙχθύες

Λίγο πιο καλά θα είναι τα οικονομικά σας τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας δώσει καλές οικογενειακές στιγμές και από την Τετάρτη το απόγευμα έως το απόγευμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει η εβδομάδα να σας δίνει και καλές συναισθηματικά στιγμές. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να το αφιερώσετε σε όποιες εκκρεμότητες, είτε κοινωνικές είτε επαγγελματικές, δεν έχετε προλάβει να ολοκληρώσετε τις μέρες αυτές.