Κατά τη διάρκεια του χθεσινού live του Star Academy, ο Νίκος Καρβέλας προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση! Πέταξε την τσίχλα του προς την διαγωνιζόμενη του Star Academy, Φαίη Μπαζιώτη.

Η παίκτρια ερμήνευσε το τραγούδι “Δεν έχω πολλά”, η Άννα Βίσση της είπε ότι δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας υποστήριξε το αντίθετο. Διαβάστε παρακάτω…
Κάπου εκεί ήρθε και η διαφωνία με την παίκτρια, με τον γνωστό συνθέτη να βγάζει τη τσίχλα που μασούσε και να της την πετάει λέγοντας της «Σου πετάω την τσίχλα αυτή ως ένδειξη χαράς. Το είπες πολύ ωραία το κομμάτι, πολύ ωραία η φωνή σου. Το φουστάνι σου χάλια». (Δείτε εδώ)

Στο συγκεκριμένο περιστατικό ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος αρκέστηκε να πει ένα «Ε» δείχνοντας την ενόχλησή του με τον μορφασμό που έκανε.
Το συμβάν αυτό όμως δεν πέρασε ασχολίαστο από την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έγινε έξαλλη με τον Νίκο Καρβέλα:

«Από όλα αυτά που συνέβησαν χθες λυπήθηκα πάρα πολύ από τον Νίκο και την τσίχλα και λέω δημόσια ότι ντρέπομαι που εκείνη την ώρα τα ‘χασα και δεν σηκώθηκα να φύγω. Ήταν πολλά τα άκομψα χθες και εγώ αισθάνομαι ντροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HkumQskFwa8[/embed]

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκάλυψη-σοκ για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Με βουτάει από τα μαλλιά και μου λέει “Έλα εδώ μ@ρή, άντε στο δι@ολο’’» (Βίντεο)

Αποκάλυψη για την Τζίνα Αλιμόνου: Ποια είναι στην πραγματικότητα η πρώην κ.Βαρδινογιάννη! Από μοντέλο στα…

Απίστευτοι κεραυνοί από την Νανά Παλαιτσάκη στον Νίκο Καρβέλα: «Είσαι ένα δειλός, χυδαίος φασίστας…»- Γιατί τον κατακεραύνωσε;