Μια βόλτα στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) θα σας πείσει να βάλετε στη ζωή σας τον αθλητισμό. Οι εγκαταστάσεις είναι ανανεωμένες και περιμένουν τους λάτρεις των σπορ από αυτό το καλοκαίρι...

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας; Το ΣΕΦ σας δίνει λοιπόν αυτή τη δυνατότητα, αφού έχει ανανεώσει τις εγκαταστάσεις του και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά σπορ. Στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου υπάρ­χουν πλέον τρεις αίθουσες μπάσκετ για μικρούς και μεγάλους, μία αίθουσα πολεμικών τεχνών, μία αντισφαίρισης, μία για ενόργανη γυμναστική, ακόμα μία για βόλεϊ και τέλος ένα κλειστό γυμναστήριο για να αποκτήσετε και πάλι φόρμα. Υπάρχει ακόμα αυτόνομη αίθουσα 533 τ.μ. πολλαπλών δραστηρι­οτήτων. Εντός του χώρου του σταδίου αλλά σε εξωτερικό χώρο λειτουργεί και παιδική χαρά για τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Στους εξωτερικούς χώρους θα βρείτε ακόμα χώρο για beach volley και αντισφαίριση.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 2104893435 (08.00-14.30).