Ένα γήπεδο... πολλές ιστορίες και ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Το ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) θα σας εκπλήξει ευχάριστα και σίγουρα θα σας μυήσει στον κόσμο του αθλητισμού.

Το ΣΕΦ σας δίνει λοιπόν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να προσθέσετε σε αυτή την άσκη­ση!! Στο χώρο του σταδίου θα βρείτε αίθουσες για μπάσκετ, ενόργανη γυμναστική, πολεμικές τέχνες, βόλεϊ κ.α . Ωστόσο αν δεν σας ικανοποιεί κάποιο από τα αθλήματα αλλά λατρεύετε την πεζοπορία, μπορείτε πάντα να απολαύσετε τη βόλτα σας στον χώρο του ΣΕΦ, δίπλα στη θάλασσα και μάλιστα με τον πιο πιστό σας φίλο, τον σκύλο σας, αφού λειτουργεί ειδικό πάρκο κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων. Οι άνθρωποι του σταδίου θα χαρούν να σας δώσουν πληροφορίες για το άθλημα που αγαπάτε. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε αίθουσα υπάρχει ανεξάρ­τητο σύστημα πυρασφάλειας και αποδυτήρια, ενώ σε κάθε άθλημα που πραγματοποιείται στους χώρους του ΣΕΦ, τηρούνται οι γενικές οδηγίες του υπουργείου Υγείας, απέναντι στον κορονοϊό.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 2104893435 (08.00-14.30).