Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Μπρούσκο": Ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο 4/4! Η Δήμητρα εγκαταλείπει τα παιδιά της και...

ΔΗΜΗΤΡΑ
Σειρές 04.04.2017 09:00
Η Δήμητρα έξαλλη με την κρυφή συνάντηση της Μαρίνας με την Αλεξάνδρα, «φορτώνει» στην τελευταία και τα δύο μικρότερα παιδιά της. Η Μαρίνα της τηλεφωνεί και τη ρωτάει τι έγινε και η Δήμητρα εκνευρισμένη της λέει: «Έγινε ότι μιας κι ο δρόμος σου σ’ έφερε στο σπίτι αυτηνής....» και σταματάει για να μιλήσει στον Νεκτάριο που παίρνει το τηλέφωνο από την κόρη του: «Να κρατήσεις όλα σου τα παιδιά εκεί, γιατί εγώ πάω ταξιδάκι αναψυχής για τρεις μέρες», τον ενημερώνει και φεύγει για Κρήτη, όπου ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πάτροκλου.

«Κράτα με, κράτα με σφιχτά! Μόνον εσένα έχω!», του λέει και κλαίει στην αγκαλιά του. Στο μεταξύ, ο Αλκιβιάδης βάζει λόγια στον Πάτροκλο για τη Ρενάτα: «Έμαθα ότι η γκομενίτσα του Διαμαντή, αυτή η Ρενάτα, αγοράζει αβέρτα χρυσό, με πιστωτική κάρτα Gold. Θα τον ξεζουμίσει τον πατέρα σου και θα σου μείνουν τα ψαροκόκαλα!», υποστηρίζει κι αυτός γίνεται και πάλι τρελός.Διαβάστε περισσότερα παρακάτω... 

Στην Κύπρο ο Αχιλλέας κανονίζει να βγουν το βράδυ με τη Μελίνα και τη Βασιλική, όπου θα είναι και ένας φίλος του, όμως η Βασιλική τους λέει ότι δεν ενδιαφέρεται: «Παιδιά, ευχαριστώ για το προξενιό αλλά δεν θα πάρω. Θ’ αργήσω πολύ ν’ αποκτήσω ξανά εμπιστοσύνη στους άντρες. Περνάω φάση περισυλλογής και θέλω να ’μαι μόνη μου». Οταν ο Μηνάς βλέπει τυχαία την Κουκίτσα με τη Λίνα μαζί, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και η Δάφνη καλείται να εξιχνιάσει την υπόθεση. Παράλληλα η Αναστασία, μετά το πρώτο σοκ από την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, παίρνει τις αποφάσεις της και κρυφά απ’ όλους πάει στην Κύπρο να τη συναντήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

«ARENA»: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ! Το TV24 «τρύπωσε» στα γυρίσματα της σειράς!

«9 μήνες»: Ανατροπή – σοκ στο σημερινό επεισόδιο 3/4: Η Μαρίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

«Αστέρας Ραχούλας»: Η μεγάλη συνάντηση είναι γεγονός! Στο σημερινό επεισόδιο (3/4) ο Άρης συναντά τον γιο του μετά από 24 χρόνια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top