Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Απίστευτη ανατροπή! Ο Αχιλλέας γυρίζει από το θάνατο! Η Μελίνα του δίνει ζωή!

axilleassosto
Σειρές 01.04.2017 09:10
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Ο Αχιλλέας είναι πλέον ξεγραμμένος. Οι γιατροί έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια και όλοι βιώνουν ένα απίστευτο δράμα. Η μόνη που δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς τον Αχιλλέα είναι η Μελίνα. Στέκεται συνέχεια κοντά του και τον παρακαλάει να μην την αφήσει. Του κρατάει το χέρι και ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Μελίνα δεν έχει σταματήσει από την πρώτη μέρα λεπτό να κλαίει και συνεχώς ζητάει από τους γιατρούς να την αφήνουν να μένει δίπλα του. Μόλις βλέπει τον Αχιλλέα ακίνητο με τα σωληνάκια, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μη φύγεις σε παρακαλώ, μη μ’ αφήσεις. Πες μου ότι δεν θα φύγεις, έχεις υποσχεθεί πως θα είσαι για πάντα μαζί μου. Αγάπη μου, σε παρακαλώ», του λέει σπαρακτικά.
Ολοι της συμπαραστέκονται, γιατί πραγματικά η κοπέλα έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της: «Του μιλάω αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση», λέει με πόνο στη Βασιλική, η οποία την ενθαρρύνει: «Είμαι σίγουρη ότι σε νιώθει και σ’ ακούει», την καθησυχάζει και την παίρνει αγκαλιά. Η κατάσταση πάει από το κακό στη χειρότερο, ήδη βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τρεις μέρες κι αυτό δεν προμηνύει τίποτα καλό, ενώ η γιατρός φοβάται για περαιτέρω επιπλοκές.
Η Μελίνα μένει πάντα στο πλευρό άντρα της και συνέχεια του μιλάει: «Μωρό μου, είμαστε εδώ, δίπλα σου κι εγώ και τα παιδιά... Μη φύγεις! Σε παρακαλώ, μη φύγεις!», σπαράζει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Οι ώρες περνάνε βασανιστικά και η Μελίνα συνεχίζει να του μιλάει: «Πάντα έλεγες ότι εγώ είμαι η δύναμή σου! Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή για να σου δώσω δύναμη. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα... Σε παρακαλώ, αγάπη μου, προσπάθησε... πάλεψε να μείνεις κοντά μου... Σε παρακαλώ... Θυμάσαι τους όρκους μας; Σου το είχα πει ότι θέλω να πεθάνουμε μαζί, το θυμάσαι αυτό;». Η κοπέλα έχει λιώσει στην κυριολεξία και αποκαμωμένη βγαίνει στο διάδρομο περιμένοντας μαζί με τον Νεκτάριο, τον Ματθαίο και την Αλεξάνδρα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ξαφνικά έρχεται η γιατρός και η Μελίνα τρομάζει: «Συμβαίνει κάτι;», τη ρωτάει γεμάτη αγωνία και η γιατρός τής μεταφέρει κάτι που η Μελίνα περίμενε σαν τρελή δεκάδες ώρες να ακούσει: «Ναι. Για πρώτη φορά ο σύζυγός σας παρουσιάζει μια σταθερότητα. Δεν θέλω να ενθουσιαστείτε, έχουμε δύσκολο αγώνα ακόμη, αλλά οφείλω να σας πω πως μια συγκρατημένη αισιοδοξία την έχω». Η Μελίνα σχεδόν της φιλάει τα χέρια: «Σας ευχαριστώ... σας ευχαριστώ πολύ», της λέει με ανακούφιση και της ζητάει να μάθει το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει, για το αν θα ζήσει: «Υπάρχει ακόμα κίνδυνος για τη ζωή του;» και η γιατρός της εξηγεί όσο πιο απλά μπορεί: «Το πρωί θα κάνουμε μια προσπάθεια να τον επαναφέρουμε από την καταστολή κι από εκεί και πέρα θα δούμε. Σας είπα ότι πλέον μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Σκοτωμός! Διαλύεται η οικογένεια! Στα μαχαίρια Παύλος, Αλίκη, Ελισάβετ & Αγάπη!

«Kara Sevda»: Ανατροπή – «βόμβα»! Η Ζεϊνέπ νεκρή;

Αποκλειστικό! Πρόωρο τέλος για το «Ταμάμ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top