Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπρούσκο: Έρχονται καθηλωτικές εξελίξεις! Η Μελίνα σπαράζει για τον άντρα της!

melinadrama
Σειρές 28.03.2017 12:37
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΝΟΥ

Κι εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά -η Αναστασία με τον Ματθαίο ξανά μαζί, ο Διαμαντής βρίσκει τη χαρά της ζωής, η Μαρίνα θα περπατήσει, ο Σήφης ξεκαθαρίζει με τα αισθηματικά του, ακόμα και η Κωνσταντίνα με τη Γεσθημανή βρίσκουν τον έρωτα-, έρχεται μια αναπάντεχη στιγμή, μια ανατροπή που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί και κάνει το άσπρο-μαύρο. Η μοίρα δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο πιο αγαπημένο ζευγάρι, τον Αχιλλέα και τη Μελίνα.

Ολα αρχίζουν όταν η Δήμητρα παρατάει τα παιδιά της και φεύγει από την Κύπρο. Ο προορισμός της είναι τα Χανιά, όπου πάει και βρίσκει τον Πάτροκλο. Οι δυο τους βρίσκονται ερωτικά και κυκλοφορούν στα Χανιά, μέχρι που ένα μάτι τούς βλέπει και η είδηση ότι η Δήμητρα είναι με τον Πάτροκλο φτάνει στην Κύπρο και στα αυτιά του Αχιλλέα, που γίνεται έξαλλος. «Θα πάω στην Κρήτη κι αν την ανακαλύψω θα φάει η μούρη της χώμα», λέει στη Μελίνα που προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Αχιλλέας όμως δεν ακούει τίποτα και κανέναν, είναι πολύ θυμωμένος και θέλει να ξεκαθαρίσει μια και καλή αυτή την κατάσταση. Από κοντά του και ο Νεκτάριος που έχει σκυλιάσει: «Θα τον σκοτώσω τον αλήτη!», ουρλιάζει και η Μελίνα αρχίζει να ανησυχεί και να παρακαλάει τον Αχιλλέα να μην πάνε πουθενά: «Γιατί, Αχιλλέα; Πες μου γιατί; Θέλεις να σκοτωθούνε;», προσπαθεί να τον κάνει να σκεφτεί λογικά. Οταν όμως βλέπει ότι ο άντρας της είναι ανένδοτος, αποφασίζει να πάει κι αυτή μαζί τους με τα παιδιά και την κοπέλα, γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του και παράλληλα δεν έχει καθόλου καλό προαίσθημα. Το ίδιο προαίσθημα όμως έχει και η Χρυσάνθη, η οποία μόλις καταλαβαίνει ότι μπορεί να σκοτωθούν τ’ αδέλφια, φεύγει αμέσως για τα Χανιά, ενώ πρώτα τηλεφωνεί στη Δήμητρα και της λέει: «Σήκω και φύγε γιατί θα γίνει μεγάλο κακό»! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, τη Μελίνα και τα παιδιά φτάνουν στο σπίτι τους στα Χανιά και ο Αχιλλέας αμέσως παίρνει ένα όπλο και λέει στον Νεκτάριο να πάνε αμέσως να τους βρουν: «Τι το θέλεις το όπλο μαζί σου; Μην κάνετε βλακείες. Να προσέχετε», τους φωνάζει η Μελίνα και τρέμει από το φόβο της.
Οι δυο τους συναντούν και τον Μηνά που τους φέρνει ένα ακόμα όπλο και πάνε να τη στήσουν στον Πάτροκλο με τη Δήμητρα. Το παράνομο ζευγάρι εντοπίζεται στο αυτοκίνητο να πηγαίνει βόλτα όταν ο Αχιλλέας αρχίζει να τους καταδιώκει με το δικό του αυτοκίνητο. Ο Πάτροκλος τους καταλαβαίνει, κατεβάζει τη Δήμητρα στο δρόμο και αλλάζει κατεύθυνση με σκοπό να τους εγκλωβίσει στο βουνό. Και το καταφέρνει, ενώ παράλληλα μιλώντας με τον Αλκιβιάδη τού ζητά να του στείλει τρεις πληρωμένους δολοφόνους και ταυτόχρονα να ετοιμάσει ένα ακλόνητο άλλοθι γι’ αυτόν.
Το σχέδιό του πετυχαίνει και σε λίγα λεπτά οι μπράβοι του Αλκιβιάδη βρίσκονται στο σημείο, όπου αρχίζει μια ανελέητη μάχη με πυροβολισμούς. Ο Νεκτάριος με τον Αχιλλέα ανταποδίδουν και παράλληλα καλούν σε βοήθεια τον Ανδρέα με τον Μηνά που φτάνουν και μπαίνουν κι αυτοί στη μάχη και σκοτώνουν έναν από τους μπράβους του Αλκιβιάδη. Μια σφαίρα, όμως, βρίσκει τον Αχιλλέα κατάστηθα... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Στο σπίτι τη Μελίνα την έχουν ζώσει τα φίδια. Τηλεφωνεί συνέχεια μια στον Νεκτάριο και μια στον Αχιλλέα αλλά απάντηση δεν παίρνει: «Αχιλλέα μου, πάρε με σε παρακαλώ. Ανησυχώ», του αφήνει μήνυμα και η καρδιά της πάει να σπάσει. Κάτι διαισθάνεται που δεν της αρέσει καθόλου. «Αχιλλέα μου, σε παρακαλώ, στείλε μου έστω ένα μήνυμα να ησυχάσω. Τώρα εγώ τι πρέπει να βάλω με το μυαλό μου;», τους αφήνει μήνυμα και ξεσπάει σε κλάματα.
Ο Αχιλλέας έχει χτυπηθεί άσχημα, έχει γεμίσει αίματα αλλά δίνει κουράγιο στον Νεκτάριο και τον εαυτό του, μέχρι τη στιγμή που αρχίζει να πονάει φριχτά και χάνει τις αισθήσεις του.
Μόλις φεύγουν οι μπράβοι, ο Νεκτάριος με τον Μηνά βάζουν τον Αχιλλέα στο αυτοκίνητο για να τον πάνε στο νοσοκομείο ενώ συνεχίζει να αιμορραγεί και χειροτερεύει: «Κρατήσου, μη λιποθυμήσεις», του λέει ο Νεκτάριος, ο οποίος έχει τρελαθεί που τον βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση.
Μόλις φτάνουν στο νοσοκομείο τον βάζουν κατευθείαν στο χειρουργείο, ενώ ο Μηνάς πάει να ειδοποιήσει τη Μελίνα: «Κοίτα, θέλω να ’σαι ψύχραιμη... Δεν ήθελα να σου το πω από το τηλέφωνο. Ο Αχιλλέας είχε ένα μικροατύχημα κι είναι στο νοσοκομείο». Η Μελίνα σπαράζει, πέφτει πάνω κι αρχίζει να τον ταρακουνάει: «Χριστέ μου, τι έπαθε; Πες μου» και φεύγουν σαν τρελοί για το νοσοκομείο.
Εκεί βρίσκει τον Νεκτάριο που είναι στην κυριολεξία διαλυμένος και τον ρωτάει πανικοβλημένη πώς είναι ο άντρας της: «Μου τα μασάτε. Είναι σοβαρά; Θέλω να ξέρω, μίλα μου!», φωνάζει στον Νεκτάριο, που με κατεβασμένο το κεφάλι τής απαντάει: «Χτυπήθηκε άσχημα στην κοιλιά και αιμορραγεί». Η Μελίνα αρχίζει να ουρλιάζει και κλαίει σαν τρελή.
Η κατάσταση γίνεται χειρότερη όταν ο γιατρός τούς ανακοινώνει τα πρώτα δυσάρεστα νέα: «Εχει τραύμα διαμπερές στην κοιλιακή χώρα, το οποίο προκάλεσε πολλαπλή διάτρηση των εντέρων κι ελαφρύ τραυματισμό του ήπατος. Τον μεταφέραμε στην εντατική. Τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι κρίσιμα. Λυπάμαι», τους λέει και η Μελίνα καταρρέει τελείως. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Τα άσχημα νέα μαθαίνονται παντού και όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο να συμπαρασταθούν στη Μελίνα. Ο Ματθαίος, η Αναστασία, ο Ανδρέας, η Χρυσάνθη, ακόμα και ο Σήφης γυρίζει από την Ιταλία, όπως και η Στέλλα. Η Μελίνα έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της, θέλει να μπει στην εντατική, θυμάται ότι είχε υποσχεθεί να μην τον αφήσει ποτέ, να μην τους χωρίσει τίποτα. Θέλει να κρατάει το χέρι του άντρα της, να την αισθάνεται δίπλα του και να παίρνει κουράγιο για να βρει τη δύναμη να παλέψει για τη ζωή του και για τη ζωή της: «Θέλω να δω τον άντρα μου... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπω στην εντατική. Εστω για μισό λεπτό... σας παρακαλώ πολύ», φωνάζει απεγνωσμένα και τελικά την αφήνουν. Μπαίνει, τον κοιτάζει και τα δάκρυά της τρέχουν βροχή. Νιώθει απελπισμένη, βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι τον χάνει, αλλά κάτι δεν την αφήνει να πάρει κουράγιο. Κάτι της δίνει μια δυσάρεστη αίσθηση. Και αυτή η διαίσθηση δεν αργεί να βγει αληθινή αφού μετά από λίγα λεπτά μια νοσοκόμα αρχίζει να φωνάζει: «Βλέπω μεγάλη ταχυκαρδία και δύσπνοια. Υποψιάζομαι ότι έχει εσωτερική αιμορραγία. Φώναξε τον χειρουργό αμέσως! Τον χάνουμε». Την ίδια στιγμή, η Μελίνα πετάγεται χωρίς να ξέρει γιατί: «Δεν ξέρω... Εχω ένα κακό προαίσθημα, ένα σφίξιμο στο στομάχι. Κάτι θα συμβεί... Φοβάμαι!», εξομολογείται στη Χρυσάνθη. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Αμέσως βλέπει το φορείο με τον Αχιλλέα και τρέχει: «Τι συμβαίνει; Πού τον πάτε;», φωνάζει και αρχίζει πάλι να χτυπιέται από τον αβάσταχτο πόνο που αισθάνεται για τον άντρα της που τον χάνει. Ο Νεκτάριος από την άλλη σπαράζει: «Εγώ φταίω...». μονολογεί και η Χρυσάνθη που είναι στο πλευρό του τού λέει: «Κάνε κουράγιο, αγόρι μου».
Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά, ο Αχιλλέας έχει αρχίσει να χάνει τη μάχη, ο θάνατός του είναι σίγουρος, απλώς περιμένουν να συμβεί το μοιραίο από ώρα σε ώρα. Η Αναστασία και πάλι... ξέρει, γι’ αυτό λέει στον Ματθαίο: «Να είσαι προετοιμασμένος, ο Αχιλλέας θα φύγει». Και όντως είχε δίκιο, ο Αχιλλέας φεύγει για το μακρύ ταξίδι χωρίς γυρισμό...

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μη χάσετε σήμερα 28/3 την εξέλιξη που καταρρίπτει όσα ξέραμε! Η Μαρίνα κλέφτρα;

Daddy cool: Μη χάσετε το σημερινό επεισόδιο (28/3) που επιφυλάσσει στους ήρωες νέα δεδομένα!

Στο δρόμο: Ο Γιώργος Μαυρίδης αντί να βρεθεί «Στο δρόμο», περνά από οντισιόν για τον «Αστέρα Ραχούλας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top